2777
2789
عنوان

یه حاجت داشتم بعد 12سال برآورده شد ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 3885 بازدید | 197 پست
عزیزم دیگه فکر نکن بهش تا دیگه کمتر غصه بخوری من که انقدر نرسیدم ارزوم یادم رفت

ما اونقدر نپریدیم پریدن یادمون رفت.  تو راه موندیم واخر رسیدن یادمون رفت

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

پس اینکه می گن اگه یه قدم به سمت خدا بری اون صد قدم میاد چیه من که ندیدم همش یه مشت خرافاته

حالا که حاجت روا شدی ناشکری نکن🌹

قَالَ عِيسَى ابْنُ مَرْيَمَ اللَّهُمَّ رَبَّنَا أَنْزِلْ عَلَيْنَا مَائِدَةً مِنَ السَّمَاءِ تَكُونُ لَنَا عِيدًا لِأَوَّلِنَا وَآخِرِنَا وَآيَةً مِنْكَ وَارْزُقْنَا وَأَنْتَ خَيْرُ الرَّازِقِينَ ﴿۱۱۴﴾
عيسى پسر مريم گفت بار الها پروردگارا از آسمان خوانى بر ما فرو فرست تا عيدى براى اول و آخر ما باشد و نشانه‏ اى از جانب تو و ما را روزى ده كه تو بهترين روزى ‏دهندگانى (۱۱۴)

قَالَ اللَّهُ إِنِّي مُنَزِّلُهَا عَلَيْكُمْ فَمَنْ يَكْفُرْ بَعْدُ مِنْكُمْ فَإِنِّي أُعَذِّبُهُ عَذَابًا لَا أُعَذِّبُهُ أَحَدًا مِنَ الْعَالَمِينَ ﴿۱۱۵﴾
خدا فرمود من آن را بر شما فرو خواهم فرستاد و[لى] هر كس از شما پس از آن انكار ورزد وى را [چنان] عذابى كنم كه هيچ يك از جهانيان را [آن چنان] عذاب نكرده باشم (۱۱۵)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دل رو باید کنترل کرد. ساخت هم نیست. حیا میخواد که در خلوت و با نامحرم رعایت کرد. پاکی میخواد که با د ...

به هر حال هوا هوس شیطان همه مانع ان و خیلی سخته شما بگو سخت نیست  واقعیت عوض نمیشه

برگرد عاشق ترین همدرد اخر چگونه از خیالت بگذرم برگرد و غمگینم مکن / شبها ای اخرین رویا من بی تو از رویای خود تنهاترم تنهاتر از اینم مکن

پس اینکه می گن اگه یه قدم به سمت خدا بری اون صد قدم میاد چیه من که ندیدم همش یه مشت خرافاته

من نمیدون اینو کی گفته. اما رحمت خدا از اینم بیشتره. کلی نعمت بدون دعا و عبادت بهت داده که فقط از دست دادنش میتونه آدم رو متوجه کنه گاهی.

آره خدا قبل از ما بیش از هزاران قدم میاد جلو

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

حالا که حاجت روا شدی ناشکری نکن🌹قَالَ عِيسَى ابْنُ مَرْيَمَ اللَّهُمَّ رَبَّنَا أَنْزِلْ عَلَيْنَا ...

حالا با ایه قران نمیخواد تهدید به عذاب کنی

برگرد عاشق ترین همدرد اخر چگونه از خیالت بگذرم برگرد و غمگینم مکن / شبها ای اخرین رویا من بی تو از رویای خود تنهاترم تنهاتر از اینم مکن

میشه حست رو بگی دفاع من چجوری میشه؟ آنفلوآنزا دارم اصلا تو حال خودم نیستم دفاعم نزدیکه چشمام اصلا با ...

توی حروف اسمی خدت ش یا س یا ف هست؟

توپری؟

موهات کوتاه تا روی شونه یا گردن؟

قدت متوسطه؟

پوستت چی گندمی مانند؟

به هر حال هوا هوس شیطان همه مانع ان و خیلی سخته شما بگو سخت نیست واقعیت عوض نمیشه

بستگی به خودت داره و اینکه چقدر ایمان داری.

راه هوس و شهوت اولش شیرینه و معمولا برخی بهانه تراشی میکنن برای عدم ترک شهوات

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

ما اونقدر نپریدیم پریدن یادمون رفت. تو راه موندیم واخر رسیدن یادمون رفت

به خدا خیلی تلخه ارزوت یادت بره