2777
2789
عنوان

یه حاجت داشتم بعد 12سال برآورده شد ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 3885 بازدید | 197 پست
بستگی به خودت داره و اینکه چقدر ایمان داری.راه هوس و شهوت اولش شیرینه و معمولا برخی بهانه تراشی میکن ...

اره کل دنیا در حال بهانه تراشی ان ادم خوب کمه

برگرد عاشق ترین همدرد اخر چگونه از خیالت بگذرم برگرد و غمگینم مکن / شبها ای اخرین رویا من بی تو از رویای خود تنهاترم تنهاتر از اینم مکن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه حست رو بگی دفاع من چجوری میشه؟ آنفلوآنزا دارم اصلا تو حال خودم نیستم دفاعم نزدیکه چشمام اصلا با ...

ببین حس میکنم با اینکه حالت خوب نیست

دفاعیت اوکی میشه

شاید عالی نباشه اما حل میشه و خوبه کلا

اره کل دنیا در حال بهانه تراشی ان ادم خوب کمه

ادم خوب هم کم نداریم. قیامت برخی حسرت دردناک میخورن چرا الکی بهانه آوردن و پاکی نداشتن. البته گاهی در همین دنیا هم آدم ناپاک ذلیل میشه

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

ادم خوب هم کم نداریم. قیامت برخی حسرت دردناک میخورن چرا الکی بهانه آوردن و پاکی نداشتن. البته گاهی د ...

ما که ندیدیم ادم خوب همه به فکر منافع خودشونن البته ادم خوب هست ولی کمه

برگرد عاشق ترین همدرد اخر چگونه از خیالت بگذرم برگرد و غمگینم مکن / شبها ای اخرین رویا من بی تو از رویای خود تنهاترم تنهاتر از اینم مکن

ما که ندیدیم ادم خوب همه به فکر منافع خودشونن البته ادم خوب هست ولی کمه

مهم نیست چند تا خوب ببینیم یا نه.

مهم اینه مومن و خوب باشیم.

کل نماز های واجب روزی حدود ۲۵ دقیقه وقت می‌بره. کلی هم حال خوش و برکت داره. دیگه این کجاش سخته؟

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️