2777
2789

جواب خوبی ب ذهنم نمیرسع . متاسفانه مشترکیم براهمین ت همچی دخالت دارن.میگن ت کمک شیر خشکشه شیر خودتو میدی تا شیر خشکه کمکی تو . گقتم من شیدم کمه وقتی سیر نمیهه و بح هی سرشو میکشه کنار من چیکار کنم مجبورم شیر خشک بدم میگن بزرگتر میشه احتیاج ب شیر بیشتری داره. هر روز کارشون دخالت کردنه چی بگم ک محترمانه  باشه و دخالت نکنن

ما معنی صبریم ک ایوب نداند.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم ازدواج نکردم 

ولی واقعا نمیدونم چرا زندگیاتون این شکلیه

به کجا میرسید که هرکسی اجازه بده توی شخصی ترین مسئلتون هم دخالت کنه

این شوهرا این خانواده هارو از کجا گیر میارید خدایی؟

پدر شوهرت اگه دخالت کرد بگو تو بیا شیرش بده فضوووول

جواب نده

مثلا دارن حرف میزنن خودتو بزن به نشنیدن فرشو نگاه کن بعد که دوباره پرسیدن بگو چی گفتین؟ هواسم نبود

غیر مستقیم بهشون بفهمون که برات مهم نیستن

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

بگو باشه

بعدشم اونا کجا میبینن ک تو شیر خشک بیشتر میدی یا شیر خودت و؟ میدونم ی جایید ولی برا شیر دادن چ شیر خشک چ شیر خودت برو خونه خودت فقط بگو میرم بچه شیر بدم تمام

لطفا لطفا لطفا لایک نکنید ممنونم💙
من خودم ازدواج نکردم ولی واقعا نمیدونم چرا زندگیاتون این شکلیهبه کجا میرسید که هرکسی اجازه بده توی ش ...

همه این‌تحفه ها همینجورن...والا ما خودمونم موندیم از کجا این‌تحفه ها با مادرای تحفه تر خودشونو پیدا کردیم

من خودم ازدواج نکردم ولی واقعا نمیدونم چرا زندگیاتون این شکلیهبه کجا میرسید که هرکسی اجازه بده توی ش ...

ببین اینجور نگو خدا همینطور مساله ای ولی جور دیگه ای براتپیش میاره منع نکن کسی رو