2777
2789

سلام من هیچی برای موهام استفاده نمیکنم

تار موهام نازک و بی جون 

ماسک مو

ابرسان

روغن

چی خوبه شما چی استفاده میکنید

خدایا دامن همه چشم انتظارها سبز بشه 🤲💚 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تار مو که نازک بشه باید یک سانت کوتاه کنی بعد بری از چیزی استفاده کنی برای جون دادن بهش

مثلا چی 

اره میخوام کوتاه کنم از سر شونم پایین تره

کوتاه کنم تا سرشونه

ولی نمیدونم‌چی خوبه استفاده کنم راستش نه اسم مارکی بلدم ن طرز استفاده مثلا ابرسان شنیدم خوبه ولی تا حالا ندیدم

تاپیک زدم ببینم کسی چیزی میدونه

مثلا چی اره میخوام کوتاه کنم از سر شونم پایین ترهکوتاه کنم تا سرشونهولی نمیدونم‌چی خوبه استفاده کنم ...

راستش من هر دو ماه یبار یه سانتشو کوتاه میکنم که نازک نشه بعد حموم آرگان میزنم فقط کار دیگه ایم نمیکنم یبار آب رسان و سرم مو گرفتم نوک موهامو خشک میکرد دیگه استفاده نکردم بنظرم همون وقتیکه از حموم میای بیرون آرگان بزنی دیگه موهات آبرسانی شده و لازم نیست با هیچ چیز دیگه خفه کنی موهاتو

راستش من هر دو ماه یبار یه سانتشو کوتاه میکنم که نازک نشه بعد حموم آرگان میزنم فقط کار دیگه ایم نمیک ...

بعد حموم فقط به ساق مو روغن ارگان میزنی؟

موها روغنی نمیشه؟

من اخه موهام زود چرب میشه