2777
2789

خواستم پیشنهاد بدم دیدم خودمم خستمه رطب خورده را منع رطب نیست 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا مثل من.شوهرم خیلی خوبه از زندگیمم تا حدود زیادی راضیم ولی خب خوشحال نیستم

منم همینم ،از خوبی هاش هرچی بگم کم گفتم ،،،اما حس میکنم علاقه ندارم بهش ،یا از خودم بیزارم ،،،بیشتر وقتا حالت تهوع دارم شما چی

رمقی برای ادامه زندگی ندارم

تو چرا خوشحال نیستی

منو مشکلات زندگی افسرده کردن

منم خیلی مشکلات داشتم تو بچگیم،فک میکردم ازدواج حالمو بهتر می‌کنه. بی تاثیر نبود اما خوب نشدم 

کم آوردم خدااااااا

تو از چی ناراحتی

من ناراحت نیستم فقط خسته ام صبح ها میرم سرکار عصرها میرم از اونور دانشگاه امتحانش هست از یه ور دیگه کسایی که  آنلاین مشاور میگیرن 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

منم همینم ،از خوبی هاش هرچی بگم کم گفتم ،،،اما حس میکنم علاقه ندارم بهش ،یا از خودم بیزارم ،،،بیشتر ...

نه من خیلی همسرمو دوس دارم چن ساعتی نبینمش دلم میگیرت.من بیشتر ب خاطر مشکلات خونه پدرم دپرسم با اینک حل شدن تا حدودی اما اثرش روم‌ مونده

نه من خیلی همسرمو دوس دارم چن ساعتی نبینمش دلم میگیرت.من بیشتر ب خاطر مشکلات خونه پدرم دپرسم با اینک ...

منم از مشکلات و غصه های گذشته حالم خرابع