2777
2789
عنوان

سر خرید بانکه های جهیزیه موندم

148 بازدید | 12 پست

مثلا یسری چیزا مثل تخم شربتی وخاکشیر رو باید بخرم یا نه 

اگه براش بانکه نگیرم ...

شوهرم گفته بعد عروسی تا ۵سال وسیله نمی گیرم

خیلی سر این بانکه ها وتعدادش می مونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولا زیاد خرت و پرت نخر یه کم جا بذار شاید بعدا از یه چیزی خوشت اومد.

دوما اگه شوهرت جدی میگه بگو منم تا پنج سال آشپزی نمیکنم حیفه وسایلم خراب میشن😂

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چطوری باچی!؟

با مثلا قوطی شیر خشک 

شیشه مربا 

یا مثلا قوطی رب 

به اسپری رنگ و یه سری چیز دیگه  برای تزئینش نیاز داری...

بانکه هر تعداد خریدی بخر اگه اضافه خواستی یه دست خودت درست کن از تو اینترنت ایده بگیر

اولا زیاد خرت و پرت نخر یه کم جا بذار شاید بعدا از یه چیزی خوشت اومد.دوما اگه شوهرت جدی میگه بگو منم ...

بابا چه حرفیه یادش میدی خیلی ها بعد از ازدواج تا چند سال قسط سنگین میدن مخصوصا اگه زن خونه دار باشه باید خیلی رعایت کنن

بابا چه حرفیه یادش میدی خیلی ها بعد از ازدواج تا چند سال قسط سنگین میدن مخصوصا اگه زن خونه دار باشه ...

تو این اوضاع هیچکس پول نداره و طبیعتا همه درک میکنن ولی گفتن این حرف خیلی خیلی زشت و توهین آمیزه. جواب نده بعدا خودش به دردسر میفته و مثل اون تاپیکه برای یه تخم مرغ سرش منت میذارن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تو این اوضاع هیچکس پول نداره و طبیعتا همه درک میکنن ولی گفتن این حرف خیلی خیلی زشت و توهین آمیزه. جو ...

پسر برادر منم همین حرفو به زنش گفت بهش گفت یه سری وسایل من دارموباباتو تو خرج نندازید ولی هر چی دیدی میخوای بخر تا چند سال من شاید نتونم چیز خاصی بخرم آخه بعضیا زرنگن بعد که اومدن هی میگن اونو میخوام اونو میخوام

پسر برادر منم همین حرفو به زنش گفت بهش گفت یه سری وسایل من دارموباباتو تو خرج نندازید ولی هر چی دیدی ...

زرنگ وقتیه که طرف از زیر مسئولیت در بره یا باج بگیره. خرید جهیزیه تو ایران وظیفه زن نیست که حالا یه بانکه سرش نذاشتن زرنگی باشه. اینو اون رو هم نمیبره خونه پدر زن، برای خودشه. مردی که خرید کردن برای خونه خودش یا تامین خواسته‌های زنش؛ اصلا لایق همسری نیست.

الان میگی نه دختر جهاز میاره مرد فلان... هر وقت مرد خونه رو به اسم زن کرد و مهریه و شیربها رو نقد داد و هفت روز عروسی گرفت به اینام میرسه؛ نمیشه که فقط یه طرف به سنت و دین و... عمل کنه و اون یکی فقط مزخرف بگه.