2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بلهبه شدت لاغر میکنه ولی اگه مستعد بیماری گوارشی هستی نگیراستارترمیشه تاپیک آخرم رو گزارش بزنید هرکی ...

شما تجربه دارین خودتون؟

گزارش زدم عزیزم

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور🌱✨️

من سعی کردم انجامش بدم دو روز اول اوکی بود ولی از روز سوم بشدت معده درد گرفتم ولی خب ادامه ش دادم تا ...

من دارم انجامش میدم و مشکلی ندارم چنتا سوال داشتم میخاستم بپرسم

سلام 

ما کلا ناهار نمی‌خوریم 

کلا چیزی به عنوان ناهار نداشتیم از اول زندگیمون

واقعا بهتون توصیه میکنم

نه تنها بدون هیچ سختی ، لاغر میمونید 

بلکه خیلی هم حالتون بهتره و سالم تر هستید 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

سلام ما کلا ناهار نمی‌خوریم کلا چیزی به عنوان ناهار نداشتیم از اول زندگیمونواقعا بهتون توصیه میکنمنه ...

سلام عزیزم 

حیلی ممنونم از توصیه ات ۸ ۹ روزی هس شروع کردم و واقعا مشکلی ندارم و راضیم اگه خدا بخاد میخام تا اخر ادامه بدم و برای خودم سبک زندگی کنم

سلام عزیزم حیلی ممنونم از توصیه ات ۸ ۹ روزی هس شروع کردم و واقعا مشکلی ندارم و راضیم اگه خدا بخاد می ...

حتما ادامه بده 

صبحانه رو کامل بخور و شام رو ۸ شب بخور 

مطمعن باش همراه ورزش هم وزنه کم میشه و ثابت میمونه 

هم خواب بهتری داری

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بله گفتم حدود ۶ ۷ کیلو دو سه ماهه ولی نابود شدمکم بخور نون رو حذف کنقند شکر حدف کن ولی ناهارو نه

منم الان ۷ کیلو اضافه دارم ولی بیشتر بخاطر سایزم این رژیم رو شروع کردم چون میگن شکم پهلو رو خیلی خوب جمع میکنه

قند شکر حذف کردم 

حتما ادامه بده صبحانه رو کامل بخور و شام رو ۸ شب بخور مطمعن باش همراه ورزش هم وزنه کم میشه و ثابت می ...

چشم حتما فقط اینک شما برای صبحانه یا شام فقط گرمیجات میخورین؟ یا هر چیزی که باشه؟

چند سالتونه و قد و وزنتون رو بگین و اگ بیماری زمینه ای دارین بگین مثل دیابت اینا

۱۸ 

۷۷ 

۱۷۰

نخیر فقط احتمالا تیروئید داشته باشم اونم آزمایش ندادم