2777
2789
عنوان

داداشم🤦🏻‍♀️🥲

104 بازدید | 10 پست

کلاس هشتمه قدش۱۴۰*۱۴۵ هست بنظرتون جای نگرانی نداره؟ 

ورزش رزمی میره ولی بهش هرچی میگم برو بسکتبال یا والیبال حرف گوش نمیده

خیلی کوتاهه تو این سن نمیدونم چطور راضیش کنم همش میگه علاقه ندارم ب بسکتبال درصورتی ک عاشق توپ و بازی هست 

میترسم قدش همینطور بمونه بنظرتون چیکار کنم

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله خیلی کوتاهه پیش پزشک برین قد پدر و مادرتون چقدره

مادرم۱۴۷پدرم ۱۷۰

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
برا پسر حالا جا هس تا بره یکی دوسال دیگه ولی گه بسکتیبال والیبال دوس نداره تو خونه بارفیکس بزنین که ...

من خیلی نگرانشم

بارفیکس داره

کلا پدر و مادر کوتاه هستن یا بلند ؟

مادرم۱۴۷بابام۱۷۰اینا میشه بنظرت قد داداشم چقد میشه؟ 

من خیلی نگرانشمبارفیکس داره

خب وقتی بابا مامنتونم بلند نیستن خیلی انتظار نباید داشته باشین 

ولی حتما تا دیر نشده زیر نظر دکتر بزارینش 

من چنینم تو برو مصلحت خویش اندیش!!!
خب وقتی بابا مامنتونم بلند نیستن خیلی انتظار نباید داشته باشین ولی حتما تا دیر نشده زیر نظر دکتر بزا ...

باشع مرسی عزیزم