2777
2789
عنوان

سقط مکرر😢

37 بازدید | 7 پست

کسی بوده برای سقط مکرر مرکز ابن سینا تهران رفته باشه؟ چطوری باید نوبت بگیرم؟ ویزیت و آزمایش و سونو و اینا یه روزه انحام میشه؟ میخوام از شهرستان صبح برم عصر برگردم. بعد روز خاصی از سیکل پریود باید بریم؟ ممنون میشم کسی میدونه راهنمایی کنه؟

مرکز پویش اصفهان هم اگر کسی برای سقط مکرر رفته لطفا راهنمایی کنه ممنون میشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دو تا داشتم الانم دیگه متاسفانه نمیشه. دکترم گفت هزینه های پویش بالاس برو شهید بهشتی. گف امکاناتش ...

من ۵ تا سقط داشتم😭باردار میشم ولی نهایتا شش هفته سقط میشه. شما براي سقط مکرر میخوای بری یا برای آی وی اف و اینا؟

من ۵ تا سقط داشتم😭باردار میشم ولی نهایتا شش هفته سقط میشه. شما براي سقط مکرر میخوای بری یا برای آی ...

من دیگه برای آی وی اف میرم😢 چون دیگه اصلا نمیشه که بخواد ب سقط برسه یا نرسه

البته گفت قبلش احتمال زیاد ای یو ای کنن 

انشالا که مشکلت حل شه 

من دیگه برای آی وی اف میرم😢 چون دیگه اصلا نمیشه که بخواد ب سقط برسه یا نرسهالبته گفت قبلش احتمال زی ...

ممنون. انشالا شما هم خودت به زودی باردار میشی به اونجاها نمیرسه.