2777
2789

همه ادما ی درصدی از حسادتو دارن 

درمانشم رجوع کردن به کلیه چپه!

دندون خونده؟ خب ایول تو هم دکتر میشی کلیم دوستای خوب پیدا میکنی!

ی شهر دیگه افتادی؟ پاشو ببین مرکز تفریحیاش کجاست مثلا آثار باستانی چمیدونم مکانای تاریخیشو برو ببین 

هر وضعی بودی لذت ببر از زندگیت خواهر گلم🙏🏻🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب این فکر  کن ک همین پزشکی جای مزخرف هم آرزوی خیلیاست. البته میدونم ک شرایط بچه هایی ک دندون میخونن ا ز صفر تا صدش خیلی بهتر از پزشکی هاست و بعضا درآمدهای  خیلی بالاتر. اما چ میشه کرد؟؟؟ باید شرایطت رو بپذیری وقتی نمیتونی تغییرش بدی. یا سعی کنی ‌ برای تخصص تو ی رشته ی خیلی بالا تو ی دانشگاه خیلی خوب قبول شی. اگر ارتباطت با دوستت هم انقد  روت اثر  بد میذاره بهتر  اینه که رابطه ات رو  باهاش محدود کنی تا کمت  آسیب ببینی

اون روز عصبانی بودم بهت گفتم‌ بی لیاقت، الان عصبانی نیستم، بی لیاقت

یه چیزی رو بهت بگم ...

داری فقط خودتو آزار میدی ...

تهش که فارغ التحصیل میشی ،تو پزشکی اونم دندون پزشک ...

هیچکی نمیاد بپرسه کدوم دانشگاهی ...

من با یکی از دوستام که رتبه اش به شدت فوق العاده بوده تو کنکور و  کلا موفقه تو مراحل مختلف پزشکی ،صحبت میکنم همیشه  ،بهشم گفتم چقدر حسرت تو رو میخورم ولی رفتارش و کلی چیز دیگه دیدم که اون حسرت رو نمیخورم یه مدته ،فقط باعث شده تو خود دانشگاه تلاش بکنم ...من خودم اون دانشگاهی که میخواستم نشد ،یه دانشگاه کمتر شد ولی دیگه شده 🥲برنمیگرده عقب ،باقی مراحلتو درست برو جلو ،همشو میبره و میشوره