2777
2789
عنوان

دیدگاهتون نسبت به یه دختر نوزده ساله که پلیس نیرو انتظامیه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 77 پست
خیلی خوبه ولی چجوری تو این سن به این مقام رسیده؟

به سختی و اراده قوی

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بگی دقیقا تو چه بخشی کار میکنه؟واقعا پلیسه یا فاطی کماندوعه من جز گزینه دو تا حالا ندیدم

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
نون بقیه چی؟حلال نیس؟

من اینطور متوجه شدم که منظورشون اینه کلا مهم نیست چه عنوان شغلی مهم زحمت کشیدن برای نون حلاله

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

مطمئنا ازش خوشم نمیاد به هیچ وجه 

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

دو تا خانوم از دوستانم پلیس ان

یکیشون سرگرد و یکی هم سرهنگ

به شدت با جذبه و خوش استایل

از لحاظ ظاهری هم توی سرکار چادر سر میکنن

غیر از اون اصلا چادر و حجابی که تصور میشه رو ندان

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
میشه بگی دقیقا تو چه بخشی کار میکنه؟واقعا پلیسه یا فاطی کماندوعه من جز گزینه دو تا حالا ندیدم

دقیقا منم ندبدم . اگه واقعا از پلیسای زن بیشتر استفاده بشه بهتره هرچی دیدم در حد گشت ارشاد بوده آخه 

.

استخدام نیرو انتظامیه با مدرک دیپلم 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

بابا همه فاطی کماندوئن 

پلیس کجا بود آخه 

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

نون بقیه چی؟حلال نیس؟

من منظورم پولی هستش که خود آدم زحمت میکشه و میخوره و به این میگن نون حلال حالا ممکنه طرف معلم باشه یا مهندس باشه یا هر چیز دیگه

من یک افغانم و به وطنم افغانستان افتخار میکنم🇦🇫♥️

چند وقت پیش دم خونه ما قتل اتفاق افتاده بود 

پلیسای بررسی صحنه جرم که اومدن یه خانم پلیس هم همراهشون بود خیلی جالب بود برام

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

دقیقا منم ندبدم . اگه واقعا از پلیسای زن بیشتر استفاده بشه بهتره هرچی دیدم در حد گشت ارشاد بوده آخه

احتمالا سر و کارتون به کلانتری و اداره اشون نیفتاده شاید برا همینه