2777
2789
عنوان

کسی بوده خیانتو ببخشه بیاید از تجربباتتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 94 پست

من به خاطر بچه ام گذشتم ولی واقعیت اینه که تو این چند ماه واقعا حالم خراب بود.بعید میدونم دیگه خوب بشم.البته شوهرم هم خیلی پشیمونه .ولی چه فایده قلب شکسته من ترمیم نمیشه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
وقتی خیانت میبینی فکر میکنی مشکل از خودت بوده اما بایدبدونی مشکل از اونه و ذات خرابش که درست شدنی نی ...

درسته حرفت

لایکم نکن😊💛   ♡آرام‌دلے، دفع‌غمے، مرهم‌دردی..❤️🖇♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بخشیدم ، اخلاق اون موقع ک با اون بود خیلی بد بود ، اگر مبخابیدم می‌گفت چرا خوابی اگ بیدارم می‌گفت چرا بیداری، اگ می‌گفت نهار زرشک پلو درست کن موقع نهار خوردن می‌گفت چرا قیمه درست نکردید، دنبال بهانه بود ک دعوا راه بندازه و من قهر کنم اون وجدانش راحت تر باشه پیش خودش، ولی وقتی فهمیدم ازش سرد شدم سرد سرد اینو توی رفتارم میبینن بین حرفام می‌فهمه ک دیگ اون شوق و عشق و ذوق رو براش ندارم هر چی دورتر میشم اون بیشتر بهم نزدیک میشه

اگه زندگی خوبی قبلا داشته باشی با طرف بعد یهو این اتفاق بیوفتهبعد طرف پشیمون برگرده بعد ۲ ماه بگه تو ...

من بودم میگفتم بیا حق طلاق رو بده یا خونه ای چیزی داری بزن به نامم تا ببخشم

ببخش که نه .نمیشه بخشید صفحه سفیدی که خط افتاد .دیگه سفید نمیشه.ولی الان حوصله تکرا ر گفتنش را هم ند ...

بچه نداریم 

یکسال بود زندگی میکردیم

که تو پیامای دیگه گفتم باینفر دوست شد و بیرون رفتن خیلی هم از نظر خودش کارش بی عیب بود حالا بعد دوماه یه ماهو نیم میگه پشیمونه

زندگی خوبی داشتیم 

واقعا سردرگمم

من به خاطر بچه ام گذشتم ولی واقعیت اینه که تو این چند ماه واقعا حالم خراب بود.بعید میدونم دیگه خوب ب ...

برید پیش تراپست خیلی کمکتون میکنه نمیگم فراموش میکنید اما آتیش تندتون میخوابه

من باوجود یه دخترربخشیدم برگشت و دوباره تکرار کرد آخرش گفت شما کمک نکردین فراموشش کنم اینا عقده های ...

ای وای عزیزم خوب کردی تو

من به خاطر بچه ام گذشتم ولی واقعیت اینه که تو این چند ماه واقعا حالم خراب بود.بعید میدونم دیگه خوب ب ...

اخلاقش اوکیه الان؟ ببخشید میپرسم و از این لفظ استفاده میکنم دیگه هرز نمیپره؟؟

من بخشیدم ، اخلاق اون موقع ک با اون بود خیلی بد بود ، اگر مبخابیدم می‌گفت چرا خوابی اگ بیدارم می‌گفت ...

منم خیلی سرد شدم و واقعا سردرگمم به این نتیجه رسیده بودم که حق زندگی دارم رفت رفت به درک اما واقعا زندگی خوبی باهم داشتیم دلیل کارشو نمیدونم.. میگفت فقط دوستن و منم هنوز دوست داره اما این امکان نداره و دوراز باوره...

من بودم میگفتم بیا حق طلاق رو بده یا خونه ای چیزی داری بزن به نامم تا ببخشم

وضع همسرم خانواده همسرم خیلی خوبه

هرچی هم میخواستم دوبرابر میریختن پام.. 

همشی مال و ثروت دنیا نیست این چیزا قبول کردنش خیلی برام سخته 

برید پیش تراپست خیلی کمکتون میکنه نمیگم فراموش میکنید اما آتیش تندتون میخوابه

همسرم میره اما من باهاش نمیرم