من به خاطر بچه ام گذشتم ولی واقعیت اینه که تو این چند ماه واقعا حالم خراب بود.بعید میدونم دیگه خوب بشم.البته شوهرم هم خیلی پشیمونه .ولی چه فایده قلب شکسته من ترمیم نمیشه
و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من بخشیدم ، اخلاق اون موقع ک با اون بود خیلی بد بود ، اگر مبخابیدم میگفت چرا خوابی اگ بیدارم میگفت چرا بیداری، اگ میگفت نهار زرشک پلو درست کن موقع نهار خوردن میگفت چرا قیمه درست نکردید، دنبال بهانه بود ک دعوا راه بندازه و من قهر کنم اون وجدانش راحت تر باشه پیش خودش، ولی وقتی فهمیدم ازش سرد شدم سرد سرد اینو توی رفتارم میبینن بین حرفام میفهمه ک دیگ اون شوق و عشق و ذوق رو براش ندارم هر چی دورتر میشم اون بیشتر بهم نزدیک میشه
من بخشیدم ، اخلاق اون موقع ک با اون بود خیلی بد بود ، اگر مبخابیدم میگفت چرا خوابی اگ بیدارم میگفت ...
منم خیلی سرد شدم و واقعا سردرگمم به این نتیجه رسیده بودم که حق زندگی دارم رفت رفت به درک اما واقعا زندگی خوبی باهم داشتیم دلیل کارشو نمیدونم.. میگفت فقط دوستن و منم هنوز دوست داره اما این امکان نداره و دوراز باوره...