بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اگه پلنگ بود میگفتین قضاوت نکن.ولی چون چادریه مورد نقد و بررسی قرارش میدین!یک بام و دو هوا
خودتون متوجه هستین چی میگین؟پلنگی که میره برای ریاکاری چادر میپوشه هم مورد قضاوت قرار میگیره چون کارهاش با هم مخالفن پس ی چادری هم که این شکلی هست ناخوداگاه مورد قضاوت قرار میگیره
اگر اینارو جلو نامحرم میکنه پس فلسفه حجاب رو نفهمیده حجاب میکنن ک نامحرم زیبایی هارو نبینه حجاب میکنن محفوظ بمونن باوقار بمونن این با این کارا اگر در معرض دید باشه تازه با اون چادره مثل گاو پیشونی سفیده ک همه نگاهش میکنن
حالا کی گفته که حتما اینا رو برای شوهرش انجام داده؟مگه صورتش در معرض دید نیست؟
من گفتم واسه شوهرش کرده مگه؟
گفتم واسه دل خودش به خودش رسیده
نباید صرفا چون چادریه بگیم حق این کارو ندارد یا خراب میشه
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
خب شاید شرایطی داره که مجبوره چادر بپوشه به ما چه که قبوله که یا نه
وقتی با چادراشون امتیاز میخرن اونوقت به همه مربوط میشه و خب الانم که دیدین مشکل این هست که بین کسی که حتی به ظاهر مذهبی باشه خیلی فرق هست با یکی که ممکن هست ذاتا خیلی ادم خوب و کاردرست ولی ظاهرش مذهبی نباشه