2777
2789
عنوان

میشه استوری اینستا یهو بپره

26 بازدید | 2 پست

سلام عزیزان من ، من یک استوری گذاشته بودم تو پیجم و دوستم تگ کرده بودم اونم اد استوری کرده بود اما بعد ۱۰ ساعت دیدم استوری تو پیجش نیست تعجب کردم ازش پرسیدم گفت من پاک نکردم اسکرین فرستاد که من پاکش نکردم ببین اما تو ذهنم گفتم حتما منو هاید کرده که نمیتونم ببینم یهو گفت استوریم اصلا پرید و استیکر خنده ...

سر این موضوع بحث مون شد اینم بگم رفاقت بین مون خیلی برام مهمه که اینقدر حساس شدم سطح توقعم ازش بالا بود 

ایشون گفت نه من هایدت نکردم به نظرتون باورش کنم ؟ میشه یهو استوری بپره و پاک بشه ؟

نی نی گل پسر من علیرضا بعد ۹ماه روز ولادت حضرت علی اکبر زمینی شد و زندگی ما رنگ جدیدی گرفت خدایا این نعمتو از هیچ زنی دریغ نکن بهترین حس مادرشدنه .

برو تو دایرکتش اونجا مشخصه ک اد زده دیگ اگ مونده بود ینی مونده اگ حذف کنخ هم ک حذف میکنم

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

برو تو دایرکتش اونجا مشخصه ک اد زده دیگ اگ مونده بود ینی مونده اگ حذف کنخ هم ک حذف میکنم

چیشد متوجه نشدم 😅

کجا مشخص میشه

نی نی گل پسر من علیرضا بعد ۹ماه روز ولادت حضرت علی اکبر زمینی شد و زندگی ما رنگ جدیدی گرفت خدایا این نعمتو از هیچ زنی دریغ نکن بهترین حس مادرشدنه .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره