2777
2789
رضا موهاش بلند و پر پشت ؟

اره

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

آها توی حروف اسم اولی ب یا د یا ا هست؟

اره اره بگوو

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست داره حسش مثبتع خوبه

برای ازدواج یا به چشم خواهر؟

اره اره بگوو

حس میکنم فکر می‌کنه لجبازی مغروری 

ی حسی داره انگاری ساده نیبستی شخصیتتو آدمی سلیطه میدونع

حس می‌کنه آروم نیبستی

با اینکه خوشش میاد ازت حسش خوبه از استایل تیپ چهرت

اما حس می‌کنه با اخلاقی ک دارید نمیتونید جفت شید باهم.حالا نمی‌دونم چیکارتع

حس میکنم فکر می‌کنه لجبازی مغروری ی حسی داره انگاری ساده نیبستی شخصیتتو آدمی سلیطه میدونعحس می‌کنه آ ...

ازدواج میکنم باهاش؟

دلیل رفتارهای اخیرش چیه؟ ازم عصبیه یا دلتنگه یا کنجکاوه؟

حس میکنم فکر می‌کنه لجبازی مغروری ی حسی داره انگاری ساده نیبستی شخصیتتو آدمی سلیطه میدونعحس می‌کنه آ ...

قبول میشه اون شغل مد نظرشو ؟ یا میره سراغ شغل دیگه ؟