2777
2789
عنوان

تاحالا شده از خونتون فراری باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 63 پست
من الانم متاهلم میاد سر بزنم به خانواده دعا میکنم‌ زود برگردم انقدر خونه خودم اروم و خونهگزچه این بن ...

دقیقا همیشه 

جو خونه ماهم همینه 

به طاهر همه چی ارومه باهم دعوا نداریم 

ولی از درون من دارم اذیت میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا 😔موقعی که خواستم انتخاب رشته انجام یدم ، به بابام گفتم میخوام شهرستانای اطرافمون بزنم ، گفت ...

منم دقیقا میخوام ارشد بگیرم برم دیگه همونجا موندگار شم کار بگیرم اصلا به هیچ وجه دیگه خونه نمیام

حوصله ازدواجو ندارم راستش، میترسم اونجارم وصع همین باشه دلم میخواد تنها زندگی کتم حداقل تا ۲۷سالگی د ...

مثل خواهر منی.مهاجرت کرد اونجا ازدواج کرد.رفت آلمان.البته با بدبختی بابامو راضی کردیم.

منم دقیقا میخوام ارشد بگیرم برم دیگه همونجا موندگار شم کار بگیرم اصلا به هیچ وجه دیگه خونه نمیام

منم دقیقا برنامم همینه

اگه بخدا بخواد برا دکترا هم میخوام فاند بگیرم برم دیگه بر نگردم

دقیقا درسته

والا شوهر میکنیم به ارامش برسیم

نه اینکه یه بچه ننه که صد پشت غریبس با خانواده سلیطش تحمل کنیم😂😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
دقیقا همیشه جو خونه ماهم همینه به طاهر همه چی ارومه باهم دعوا نداریم ولی از درون من دارم اذیت میشم

اگه گذاشتن ی مسافرت برو با تور یا دوستات

ی مدت سعی کن تو‌چشم نباشی

برو داخل اتاق

اوناهم گناه دارن بهرحال بچشونی میدونم اذیتت نمیکنن فقط تو صبرت تموم شده‌ولی بدون تموم‌ میشه و‌مستقل میشی

ولی بدون هیچ جا خونه پدر و مادر نمیشه مخصوصا که متاهل بشی بری خونه مادرشوهرت اونوقت میبینی تو‌جونی یکم سخت گرفتی به خودت

الانم فکرتو درگیر نکن به هدفات فکر کن عزیزم حیفه ذهنتو جای درس مشغول اینا کنی

‏در‌ من خری به گل نشسته.

والا شوهر میکنیم به ارامش برسیمنه اینکه یه بچه ننه که صد پشت غریبس با خانواده سلیطش تحمل کنیم😂😂

اخ اخ گفتیییییی 

منم بچه منه بودن از خط قرمزامه 

چون خودم یه پدر مادر بشدتتتتتت بچه ننه رو دارم

اخ اخ گفتیییییی منم بچه منه بودن از خط قرمزامه چون خودم یه پدر مادر بشدتتتتتت بچه ننه رو دارم

اگه قرار باشه یه مشت درپیت بی فرهنگ رو تحمل کنیم بمونیم خونه بابامون که بهتره 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اگه گذاشتن ی مسافرت برو با تور یا دوستاتی مدت سعی کن تو‌چشم نباشیبرو داخل اتاقاوناهم گناه دارن بهرحا ...

هیچ جوره نمیزارن 

همین ۲ماه پیش خیلیییی از لحاظ روحی خسته بودم 

به بابام گفتم اجازه بده یه سفر با تور برم مشهد 

گفت نهههههههههههه چه حرفا 

ممنونم از اینکه درکم میکنی عزیزم😘

خیلیی خستم 

نمیدونم چیکار کتم 

الانم تمام تلاشم برای درسه و مستقل شدن