2777
2789
عنوان

تاحالا شده از خونتون فراری باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 63 پست
فعلا اومدم کتابخونه ، چون امتحان دارم یه ساعت دیگه کتابخونه رو میبندن باورت میشه دلم نمیخواد برم خون ...

اره عزیزم اتاق شخصی داری برای خودت؟

ولی ازدواج کنی اگه همسرت خوب باشه انقدر برات لذت بخشه خونه‌ خودت ی فضای مجزا و‌ مستقل داری 

انشالله به وقتش ی بخت خوب گیرت بیاد این اتفاقارو فراموش کنی

‏در‌ من خری به گل نشسته.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین من چی کشیدم که تا ۲۷ سالگی خونه بابام بودم.الهی همین امسال تا قبل از عید بختت باز میشه.به بخت خ ...

حوصله ازدواجو ندارم راستش، میترسم اونجارم وصع همین باشه 

دلم میخواد تنها زندگی کتم حداقل تا ۲۷سالگی 

دلم میخواد مهاجرت کنم ، مستقل بشم

منم همینطور🥺

فقط دوست دارم ازدواج کنم از این خونه برم

همینطور دوست دارم زودتر تابستون بشه ولی وقتی فکر میکنم ۳ماااه باید خونه بمونم ناراحت میشم اه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اره عزیزم اتاق شخصی داری برای خودت؟ولی ازدواج کنی اگه همسرت خوب باشه انقدر برات لذت بخشه خونه‌ خودت ...

بله عزیزم دارم 

منتها از جو خونمون بدم میاد 

وقتی واردش میشم عصه میخورم ، دست خودمم نیس چون عامل غصه هام اونجان 

منم همینطور🥺فقط دوست دارم ازدواج کنم از این خونه برمهمینطور دوست دارم زودتر تابستون بشه ولی وقتی فک ...

من برعکس تو فعلا آمادگی ازدواج ندارم 

میترسم از ازدواج 

اگه اونجارم وصع همین باشه چی

آره 

من هر چی آسیب و بدبختی دیدم بخاطر خانوادم بود 

همیشه سد راهم بودن و آبروی منو بردن بخصوص پدرم 

الانم با اینکه ۲۴ سالمه حق ندارم کاری کنم جایی برم فقط باید تو خونه بشینم تا یه روزی یه شوهر برام پیدا بشه حالم بهم میخوره از این زندگی 

دانشگاه رفتم فرهنگیان قبول شدم ولی منو نفرستادن نذاشتن برم 

هزارتا موقعیت خوب داشتم برای پیشرفت سد راهم شدن

بله عزیزم دارم منتها از جو خونمون بدم میاد وقتی واردش میشم عصه میخورم ، دست خودمم نیس چون عامل غصه ه ...

من الانم متاهلم میاد سر بزنم به خانواده دعا میکنم‌ زود برگردم انقدر خونه خودم اروم و خونه

گزچه این بنده خدا ها اصلا اذیتم نکردن و‌نمیکنن

ولی زندگی با خانواده تا ی سنی قشنگه

بعدش باید مستقل باشی

‏در‌ من خری به گل نشسته.

فعلا اومدم کتابخونه ، چون امتحان دارم یه ساعت دیگه کتابخونه رو میبندن باورت میشه دلم نمیخواد برم خون ...

دانشجویی؟

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...
من برعکس تو فعلا آمادگی ازدواج ندارم میترسم از ازدواج اگه اونجارم وصع همین باشه چی

خوب صرفا به فکر فرار کردن نیستم که از چاله بیافتم چاه

وگرنه اگه میخواستم از دست اینا فرار کنم تا الان هزار تا خواستگار داشتم میرفتم دیگه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
آره من هر چی آسیب و بدبختی دیدم بخاطر خانوادم بود همیشه سد راهم بودن و آبروی منو بردن بخصوص پدرم الا ...

ای بابا 😔

موقعی که خواستم انتخاب رشته انجام یدم ، به بابام گفتم میخوام شهرستانای اطرافمون بزنم ، گفت نهههههه، چه معنی میده دختر بره یه شهر دیگه 

منم هیچی نگفتم 

ولی برای ارشد کوتاه نمیام دیگه 

میرم یه شهر دیگه خلاص بشم از دستشون

خب بدون شناخت قطعا ازدواج نکن من خداروشکر گوش شیطون کر از شوهرم رازیمکمبودی ک تو خونه بابام داشتم رو ...

دقیقا منم.البته یه مشکلاتی  با شوهرم داریم اما خداروشکر مشکلات خونه بابامو ندارم