2777
2789
عنوان

ازمایش هیپاپیت تست سرطان ایا درمان داره یانه علائم دارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 100 پست
نداره هیپاتیپ درمان نداره اونم bخطر ناک

عزیزم هپاتیت cهست که واکسن ندارع

ولی هپاتیت bواکسن داره .یکم تحقیق کنی متوجه میشی

منتها باید قبل از اینکه مبتلا بشی واکسنشو بزنی 

به همه ما وقتی نوزاد بودیم واکسن شو زدن .

ولی خب بستگی به میزان آنتی بادی اون واکسن داره که تو بدن به میزان لازم باشه .اگه کم باشه جلوی ویروس رو نمیگیره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم هپاتیت cهست که واکسن ندارعولی هپاتیت bواکسن داره .یکم تحقیق کنی متوجه میشیمنتها باید قبل از ای ...

مامانم میگ بچگی زدم اخ مادرم چه یادش ۱۶ سال پیش زده یان و اینکه میگ اگر نزده بودی مدرسه راه نمیدادن درسته؟

هپاتیت رو واکسن زدیم ولی ممکنه آنتی بادی اومده باشه پایین احتیاج باشه دوباره واکسن بزنیم، شما هم یه تست هپاتیت بده هم آنتی بادی بده

ایدز که از هپاتیت جداست کلا

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
میشه الان من برم بزنم واکسنشو

باید بری دکتر 

دکتر برات اول میزان آنتی بادی واکسن رو ازمایششو می‌نویسه اگه کم بود میتونی بری واکسنشو بزنی 

میتونی آزاد هم بری ازمایششو بدی 

اسمش HBS AB هست اگه اشتباه نکنم 

بری آزمایشگاه بپرسی راهنماییت میکنن

و اینکه ویروس اچ آی وی با هپاتیت فرق داره ممکنه یکیشون منفی باشه ولی اون یکی مثبت فقط با آزمایش مشخص میشه

هر دو این ویروس ها از طریق خون و مایعات بدن منتقل میشه 

از طریق سرنگ آلوده .رابطه جنسی پر خطر و مادر به فرزند منتقل میشه

هپاتیت رو واکسن زدیم ولی ممکنه آنتی بادی اومده باشه پایین احتیاج باشه دوباره واکسن بزنیم، شما هم یه ...

من دوست بابام قبلا شوخی کرده بود باسوزن نکنه مریض بود خاست منم بگیرم؟ میشه یا ن؟ من گفتم شاید لاغر شدم از اچ ای وی هست از فامیل گرفته باشم اونم نه منفی بود خداروشکر من نمیدونم چرا الان لاغر شدم و چشام کمی قرمز هست و سردرد و سرگیجه دارم هی کنکورمم جا موند 🤕