2777
2789
عنوان

ازمایش هیپاپیت تست سرطان ایا درمان داره یانه علائم دارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 100 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اچ آی وی ۳ماه بعد هپاتیت ۶ماه بعد الایزا نسل چهارم بهترین ازمایشه

الایز نسل چهار نمیگیرن که بیمارستان اخه یعنی سوزن که دوستم زد تو بدنم بنظرتون ۱ ماه گذشته یا ۱ماه و نیم نشون نمیده ازمایش بدم ؟ اچ ای وی مگ سه هفته بعد نشون نمیده؟

الایز نسل چهار نمیگیرن که بیمارستان اخه یعنی سوزن که دوستم زد تو بدنم بنظرتون ۱ ماه گذشته یا ۱ماه و ...

نه ممکنه منفی کاذب بشه 

باید بزاری ۳ماه بگذره 

چرا حالا میخای بری بیمارستان؟برو یه آزمایشگاه معتبر که دیگه خیالت راحت باشه

نه ممکنه منفی کاذب بشه باید بزاری ۳ماه بگذره چرا حالا میخای بری بیمارستان؟برو یه آزمایشگاه معتبر که ...

بیمارستان یعنی درست ازمایش نمیگره؟ اخ غیر دولتی میلیونی پول میگیرن 

نه ممکنه منفی کاذب بشه باید بزاری ۳ماه بگذره چرا حالا میخای بری بیمارستان؟برو یه آزمایشگاه معتبر که ...

توی ایران خیلی ایدز کم هست افرادش ولی هیپاتیت خیلی زیاده دوستمم باشوخی زد سوزن و دوست بابامم میگم نکنه هیپاتیت بگیرم 😑

چرا درست میگیره ولی خب ازونجایی که وسواس داری بهت میگم خودت می‌دونیغیر دولتی نهایت تا ۵۰۰میشه

من هیپاتیت ها برام مهمه باید اونا رو بدم فردا میرم میدم اچ ای ویم خدارو شکر منفی شد موند هیپاتیت ولی ایدزمم اسفند ماه میرم میدم بازم 

نمیدونم مادرم زده یا ن چچوری متوجه شم زدم یا ن؟مگه هیپاتیت واکسن داره؟

اره فکنم یکی از واکسانیی که تو بچگی میزنن  هست وگر نه الان نصف مردم هپاتیت داشتن

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀