2777
2789
عنوان

جیش کردم

180 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها پسر من ۴ماهه قشنگ جیش میگفت تو عرض چند روز نمیدونم چی شده نمیره دسشویی تو بغلم‌میبرم نمیدونم چیکار کنم خونمن به گند کشونده البته تو سه سالگی از پوشک گرفتمش اونقدر نگه میداره جیشو اگه‌من متوجه بشم جیش داره میبرم بعضی وقتا متوجه نمیشم بعد اینکه تو شلوارش جیش میکنه بهم میگه بعدش میگه کثیف شدم ببر حموم بشور البته تو خونه خودمون این شکلیه اینم بخاطر اینکه بره حموم تو خونمون هر موقع جیش کنه باید بره حموم البته دسششویی بزرگشو میره ولی جیش تنبلی میکنه ل۳.۵سالشه

فعلا بیرون خونه 

و توی خونه دیگران مامی کن 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

فعلا بیرون خونه و توی خونه دیگران مامی کن

اتفاقا پوشک کردمش ولی بهش میگم جیش داری از امروز تا الان فقط یکبار تو پوشک کرد جالبه تو پوشک هم‌ میکنه میگه جیش کردم ببر حموم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس تازه بدبختی هات شروع شده،اگه اذیتت می‌کنه و اعصابت بهم میرزه،پوشکش کن دوباره و نه اعصاب اون رو خرد کن و نه خودت رو،گذروندم که میگم ،منم تو همین سن گرفتم،میگفت بهم ولی زورش میومد بره دستشویی،همه کاری کردم ولی درست نشد الان شش سالشه ولی با زور یا دقیقه نود میره دستشویی!

اتفاقا پوشک کردمش ولی بهش میگم جیش داری از امروز تا الان فقط یکبار تو پوشک کرد جالبه تو پوشک هم‌ میک ...

گاهی اتفاقات ریز باعث میشن کودک برگرده به قبل مامی 

نگران نباش

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

پسر من تا دوسال مداوم شرت آزمایشی میپوشید،پدرم رو درآورد،از ترس ،هیج جا بدون خودم نمیزاشتم بره،یادم ...

من تو سه سالگی از پوشک گرفتمش تا الان خوب بود دیگه چند روزه اونقدر جیش نگه میداره در آخر دیگه میریزه ولی بیرون یا خونه غریبه اصلا اینجور نیست جیش میگه تو خونه خودمون هم دوست داره بره حموم اینجوری میکنه منم خسته شدم ولی پوشکش کردم

از من به تو نصیحت اگه حوصله نداری ،پوشکش کن دوباره چون اگه اعصابت بهم بریزه و دعواش کنی،ممکنه شب ادراری بگیره،من یه دوره ای بهم ریختم چون پسر چهار سالم خراب میکرد شلوارش رو و اطرافیان هم غر میزدن و منم باردار بودم،پسرم رو دعوا میکرد م وغر میزدم ،الان خیلی ناراحتم، الان میگم ای کاش مثل دختر دایی ام تا پنج سالگی پوشکش کرده بودم تا اگه حتی دیر هم میرفت دیگه خرابکاری نمیشد