2777
2789

حتی همون اولش اگه شناسنامه اش رو آدم ببینه شاید اشکال نداشته باشه

نگرانم انقدر چیزهای بد متاسفانه هست نه فقط سایت در کلیت که پسرا قابل اعتماد نیستن اکثرا

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله همینه من چندین بار تاپیک از تجربیات اطرافیانم گذاشتم ترکید چون میگفتن فیکه

از تجاوز گرفته تا گول زدن دخترا به روش های مختلف

انگار خوی مرد ها با خوی حیوانات یکیه هیچ کنترلی روی خودشون ندارن البته بلانسبت فقط یک سری هاشون اینجوریه

متاهل🧸

بله همینه من چندین بار تاپیک از تجربیات اطرافیانم گذاشتم ترکید چون میگفتن فیکهاز تجاوز گرفته تا گول ...

💔😔

این شد مثل همون گواهی سلامت که پسرا میخوان

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

این شد مثل همون گواهی سلامت که پسرا میخوان

خوب پسر هم بخواد شناسنامه ربطی به اون گواهی نداره.

متاسفانه زیاد شدن متاهلن یا قبلا ازدواج کردن ولی لو نمیدن و..

رفت و آمد و آشناییت خیلییییی مهمه مخصوصا خونوادشون چون تحت نظر اونا تربیت شده 🙃🌹

دقیقا بله حس میکنم اگه قبلا با ۶۰درصد میشد ازدواج کرد الان۹۹درصد دقت لازمه 

خوب پسر هم بخواد شناسنامه ربطی به اون گواهی نداره.متاسفانه زیاد شدن متاهلن یا قبلا ازدواج کردن ولی ل ...

تا همسر جدید اجازه نده اسم همسر قبلی از شناسنامه پاک نمیشه 😐🌹مگر غیر قانونی

اره واقعا

کلا یه اقای مشاور ازدواجی میگفت که ادما هرچی تو خواستگاری میگن بعدا امادگیشو داشته باش در اون زمینه یه پله پسرفت کنن

جوری انتخاب کن اگه اینجوری شد(که قطعا میشه من تجربه ش دارم) چیزای مهمت بیشتر تاکید کرده باشی و اون ادم بیشتر داشته باشتشون 

اره واقعاکلا یه اقای مشاور ازدواجی میگفت که ادما هرچی تو خواستگاری میگن بعدا امادگیشو داشته باش در ا ...

🥺🤲