2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی میتونم بپرسم چرا اسمت بایپولار گذاشتی؟

در مورد اختلال های روان مطالعه میکردم، بایپولار اسم اختلال دو قطبیه

منم ی سری کلمه زدم سایت قبول نکرد اینو زدم

❤ عاشق رادیو چهرازی، علی، حبیب، جمشید و دلبر ❤

نخود، نوین

سرسره، سم، سر

زلال، زباله، 

ی یادم نمیاد😂

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

میدونی داروی کلوزاپین برای چ بیماری استفاده میشه ؟درباره اسکیزوفرنی هم اطلاعات داری؟

داروی کلوزاپین جزو دارو های ضد روان پریشیه که برای اسکیزوفرنی یا اختلال های شخصیت تجویز میشه

معمولا افراد مبتلا به اسکیزوفرنی که علائم منفی دارن مثلا ابراز هیجانی پایین دارن یا بی اراده هستن و..‌. براشون کلوزاپین تجویز میشه و تا جایی که من میدونم اکثر افراد مبتلا به اسکیزوفرنی باید تا پایان عمرشون به مصرف دارو ادامه بدن تا علائم شون کنترل بشه

یکی از چیز هایی که برای خانواده ی افراد اسکیزوفرن مهمه اینه که ابراز هیجانی پایین داشته باشن یعنی نباید دائم از فرد انتقاد کنن یا با لحن بد باهاش صحبت کنن باید برخورد مناسب و بدون انتقاد و با لحن عادی و ملایم باشه که فرد دچار عود علائم نشه.

عزیزم من لیسانس دارم و لیسانس این رشته حالت عمومی داره یعنی از اختلال ها و مکاتب و شاخه های مختلف روان شناسی مطلب هست تا دانشجو ها برای ادامه ی مسیر تحصیلی شون بتونن شاخه ی مورد علاقه شون رو انتخاب کنن به خاطر همین اطلاعاتم خیلی با جزئیات و در مورد درمان نیست، برای اسکیزوفرنی هم درمان اصلی با روان پزشکه

داروی کلوزاپین جزو دارو های ضد روان پریشیه که برای اسکیزوفرنی یا اختلال های شخصیت تجویز میشهمعمولا ا ...

ممنون از اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی من دارم  از همسرم جدا میشم البته درخواست طلاق از طرف خودشه نمیدونی چ بلایی سرم آورد

شوهرم ۱۰ ساله این قرص رو ب همراه رهاکین ۵۰۰ میخوره بیمارستان هم چند سال پیش بستری شده و اونجا تشخیص دوقطبی دادن من بخاطر قرص ش میگم شاید اسکیزو داره و دکتر اون موقع تشخیص درستی نداده زمان عود بیماریش توهم شنوایی هم داره ولی مثل آدمای عادی زندگی میکنه و اصلا کسی باورش نمیشه اینجوری باشه گاهی وقتا هم ی حالت هایی از غش کردن داره

آره اونم اینجوریه که کوچکترین حرفی ناراحت ش میکنه اصلا بدون غرض میگی ولی اون فکر میکنه قصد و نیتی پشت ش هست 

الان من مشکل م پسرمه نمیدونم واقعا چیکار کنم نمیدونم با این مشکل ش حضانت پسرمو میدن بهم یا نه ؟نمیدونم میگم پسرمو بدم بهش ببره بزرگ کنه واقعا نمیدونم چیکار کنم خسته شدم از فکر و خیال .

یکساله این وضعیت رو دارم هنوز جدا نشدیم ولی فک میکنم این ماه تکلیفمون معلوم بشه 

ممنون از اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی من دارم از همسرم جدا میشم البته درخواست طلاق از طرف خودشه نم ...

احتمالا اختلالش اسکیزوافکتیو باشه که ترکیب اسکیزوفرنی و اختلال خلقی ( افسردگی یا دوقطبی ) هست و نوع ایشون اسکیزوفرنی و دوطقبی نوع دو هست چون برای اسکیزوافکتیو هم این دارو رو میدن و در دوقطبی نوع دو حتما بستری لازمه

ان شاء الله زود به نتیجه میرسین

اگر هم امکانش رو داری که بچه پیش خودت باشه تلاش کن که حضانتش رو بگیری، سعی کن با ملایمت ازش بخوای که حضانت رو بهت بده مثلا بگو سن حساسیه و اینا 

چون بالاخره این که بچه پیش آدم سالم باشه قطعا بهتره

احتمالا اختلالش اسکیزوافکتیو باشه که ترکیب اسکیزوفرنی و اختلال خلقی ( افسردگی یا دوقطبی ) هست و نوع ...

ممنون گلم از راهنمایی هات برام دعا کن 

بتونم تصمیم درستی بگیرم بد جوری گیر کردم بین دوراهی

احتمالا اختلالش اسکیزوافکتیو باشه که ترکیب اسکیزوفرنی و اختلال خلقی ( افسردگی یا دوقطبی ) هست و نوع ...

سلام ببخشید چند تا سوال دیگه ازتون داشتم

اختلال دوقطبی نوع یک خطرناک تره یا دوقطبی نوع دو ؟

درضمن شوهرم چند سال پیش شوک مغزی شده پارسال هم روانپزشک ش تشخیص بستری و شوک مغزی داده بود ولی نمیدونم رفت یا نه دیگه خبری ازش ندارم 

پارسال بیماریش عود کرده بود و میگفت من خدا وپیغمبرم احساس خودبزرگ بینی داشت این حالت دچار سایکوز شده بوده درسته ؟میشه از علائم سایکوز برام بگی