2777
2789
عنوان

نفس پسرم یه لحظه قطع شد

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 57 پست
😂اره درسته

وای دردشون میادد😂🥲🥲

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا میترسممیگن نکنه یه طوریش بشه یهو🥲🤦🏻‍♀️خدا حفظ کنه پسر گلتو😘

نترس طوری نیس منم خیلی میترسیدم میگفتم چطور از پسش بربیام تجربه ندارم ولی یاد گرفتم 🥲

ممنون 

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

وای دردشون میادد😂🥲🥲

از خفه شدن بهتره🫡

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

وای دردشون میادد😂🥲🥲

😂ولی واقعا تاثیر داره 

حتی ادم بزرگ هم اگ یک جایی نفسش قطع شد باید فشار به اون قسمت وارد کرد تا راه نفسش باز بشه

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

😂ولی واقعا تاثیر داره حتی ادم بزرگ هم اگ یک جایی نفسش قطع شد باید فشار به اون قسمت وارد کرد تا راه ...

اخه چه ربطی داره اونجا به نفس🤣💔 

از خفه شدن بهتره🫡

من ینی هرکیو دیدم بچش اینطوری شده نیشگون گرفتن بچه برگشته😂😂😂😂ولی ای کاش راه حل ساده تر و بهتری بدن

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

ما اونجا رو فشار نمیدیم فقط تا درحد توان نیشگون میگیریم لپای باسنشو🤣🤣🤣🤣🤣

😂ولی واقعا تاثیر داره حتی ادم بزرگ هم اگ یک جایی نفسش قطع شد باید فشار به اون قسمت وارد کرد تا راه ...

😂😂😂

نترس طوری نیس منم خیلی میترسیدم میگفتم چطور از پسش بربیام تجربه ندارم ولی یاد گرفتم 🥲ممنون

خب خداروشکر پس😄

انقد نی نی ها رو دوست دارم نگران بودم که بعدا نکنه همین ترسم باعث بشه نتونم مامان خوبی بشم

جهت اطلاعتون بگم بعضی وقتا خواهرم از کاربری من استفاده میکنه👭
من ینی هرکیو دیدم بچش اینطوری شده نیشگون گرفتن بچه برگشته😂😂😂😂ولی ای کاش راه حل ساده تر و بهتری ب ...

😂😂😂تا  راه جدیدی کشف بشه همین راه ادامه داره

ما اونجا رو فشار نمیدیم فقط تا درحد توان نیشگون میگیریم لپای باسنشو🤣🤣🤣🤣🤣

اهان 

خب خداروشکر پس😄انقد نی نی ها رو دوست دارم نگران بودم که بعدا نکنه همین ترسم باعث بشه نتونم مامان خو ...

طوری نیس گلم  استرس نداشته باش یادمیگیری🥲❤️‍🩹

😂اینو نمیدونم اما تاثیر داره 

حتی یک کلیپی هست مرده داره خفه میشه دخترش با چوب باسن باباشو فشار میده بابا سرفه میکنه راه نفسش باز میشه 

بعد امداد گفته که کار این دختر بچه عالیه وگرنه باباش خفه میشده میمرده😂

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .