im_sheyda مدیر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 9155 عنوان بیاین حسمو براتون امتحان کنم | مشاهده متن کامل بحث + 9588 بازدید | 1399 پست بیایذ 1403/10/17 | 16:36 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
negin240 عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 3659 حس میکنم اون چیزی ک میخای نمیشهچون تلاشی نداری براشچیز خوبی نیست خیلیم بد نیستاما سال بعد حس میکنم خ ... دقیقاااااامرسی بابت جوابا❤️ هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️
__artemis__ عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 80 متولد زمستونی ؟توی اسمت ص یا م یا ن هست؟موهات رنگیه؟ رنگش روشنه ؟متوسط کوتاه؟ نه تابستونمآره تو اسمم حرف م دارمموهام جلوش فیس فریم و رنگیهو اینکه اره قدش متوسطهحالا میشه بگی شخصی رو من کراش داره یا نه 🥲💔
کلثوم_اکبری_ساکنساری عضویت: 1403/07/18 تعداد پست: 112 متولد زمستونی آره دختر فقیری که آرزوی داشتن نیمبوت تو دلش موند و شبا از پا درد خوابش نبرد چون همیشه کفشاش پر برف میشه🙂#منتظر_تابستان
im_sheyda مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 9155 دمت گرم یعنی انقدر ازت پرسیدم نه سوال دارم نه روم میشه بپرسم 🤣🤣 😂😂😂بپرس اگر چیزی داری
delighttt عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 1085 پس دوست داره دلش تنگ میشه الان اسمش امیر بود دلتنگ نمیشد ممدا بگیرن🤣 عمر من میسوزه بدون تو میمیره منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون که باز منو می کشه تو خاطره هام..
بهاردخت7 عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 320 حس میکنم پوستت گندمی روشنه قدت بلنده تقریبا لاغریو اینکه حس میکنم موعات مشکیه اگر متوسط رو به بلندهو ... پوست و اندازه مو و رنگ چشم درسته.آخر رابطمون به ازدواج ختم میشه؟چه زمانی؟قبل از عید عقد میکنیم؟ *اللهم صل علی محمد و آل محمد * * اللهم عجل لولیک الفرج*
im_sheyda مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 9155 وویژگی های ظاهری همسرم و میگی 😂😒حس میکنم موهاش کمه حس میکنم قدش متوسط یکم شکم دارهپوستش انگاری روشنه گندمیحس میکنم ابرو ایناش پره مشکیهحس میکنم چشاش قهوه ای تیره یا مشکیه
im_sheyda مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 9155 اره ولی مگه عفونت مانع بارداریه؟؟؟ آره گلم😐عفونت شدید نیست درستع؟برو دکتر عفونتت درمان شع باردار میشی
ناناسیی عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 1447 😂😒حس میکنم موهاش کمه حس میکنم قدش متوسط یکم شکم دارهپوستش انگاری روشنه گندمیحس میکنم ابرو ایناش پر ... کی مزدوج میشم باهاش؟ویژگی های اخلاقیش چطوره ؟اسمش چیه؟
hannamir عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 196 شوهرت متولد پاییزه؟توی اسمش حروف ا یا ب یا ر داره ؟موهاش پر پشت مشکیه؟قدش بلنده؟هیکلی چهار شونه است؟ بله اسمش رو درست گفتید، قدش هم نسبتا درسته، اما متولد پاییز نیست، موهاشون هم کم پشتِ
im_sheyda مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 9155 ن راضی بوده ولی کلا اخلاقش با مادرم شوهرم خوب نیست ولی با اجیش مامانش انقدر خوبع بنظرت چیکار کنم😔 چی بگم والابنظرم سعی کن توی مهمونی دورهمی اینا بیاریشون باهم انس بگیرنخو بد باشن ضررش به ت چیه؟حس میکنم مادر شوعره کاری کرده یا چیزی گفته تو بیخیری