2777
2789
حس میکنم اون چیزی ک میخای نمیشهچون تلاشی نداری براشچیز خوبی نیست خیلیم بد نیستاما سال بعد حس میکنم خ ...

دقیقاااااا

مرسی بابت جوابا❤️

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متولد زمستونی ؟توی اسمت ص یا م یا ن هست؟موهات رنگیه؟ رنگش روشنه ؟متوسط کوتاه؟

نه تابستونم

آره تو اسمم حرف م دارم

موهام جلوش فیس فریم و رنگیه

و اینکه اره قدش متوسطه

حالا میشه بگی شخصی رو من کراش داره یا نه 🥲💔

پس دوست داره دلش تنگ میشه

الان اسمش امیر بود دلتنگ نمیشد 

ممدا بگیرن🤣

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

حس میکنم پوستت گندمی روشنه قدت بلنده تقریبا لاغریو اینکه حس میکنم موعات مشکیه اگر متوسط رو به بلندهو ...

پوست و اندازه مو و رنگ چشم درسته.

آخر رابطمون به ازدواج ختم میشه؟

چه زمانی؟

قبل از عید عقد میکنیم؟

*اللهم صل علی محمد و آل محمد *   * اللهم عجل لولیک الفرج*
وویژگی های ظاهری همسرم و میگی

😂😒

حس میکنم موهاش کمه 

حس میکنم قدش متوسط 

یکم شکم داره

پوستش انگاری روشنه گندمی

حس میکنم ابرو ایناش پره مشکیه

حس میکنم چشاش قهوه ای تیره یا مشکیه

شوهرت متولد پاییزه؟توی اسمش حروف ا یا ب یا ر داره ؟موهاش پر پشت مشکیه؟قدش بلنده؟هیکلی چهار شونه است؟

بله اسمش رو درست گفتید، قدش هم نسبتا درسته، اما متولد پاییز نیست، موهاشون هم کم پشتِ

ن راضی بوده ولی کلا اخلاقش با مادرم شوهرم خوب نیست ولی با اجیش مامانش انقدر خوبع بنظرت چیکار کنم😔

چی بگم والا

بنظرم سعی کن توی مهمونی دورهمی اینا بیاریشون باهم انس بگیرن

خو بد باشن ضررش به ت چیه؟

حس میکنم مادر شوعره کاری کرده یا چیزی گفته تو بیخیری