2777
2789
چی بگم والا💔خوب فکر کن پشیمون نشیواقعا طلاق تو این دوره بده

اره عزیزم میدونم بدبختی اینه میخوامش ولی درکنارش بااین اخلاقش ارامش ندارم کاش یا درست بشه یا من بتونم دل بکنم ازش خودمم نمیدونم چمه شایدم دوسداشتن نیستو وابستگیه هرچی که هس دل جدا شدن ندارم دلم میخواد خدانگاهی بهم بندازه درستش کنه سرش به سنگ بخوره لااقل داروهاشو مصرف کنه بهتر بشه

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

اره سنتی بود گلمواقعا؟ رفتارش چطوره؟ اونم گیرای الکی میده؟

آها

زود ازدواج کردی پس

ببین رفتارش خوبه دوسم داره خب فقط شک داره ک میرم با کس دیگه اینا حتی از اول خیلی براش مهم بود من با کسی بودم خیلی پرسیده تا الان گفتم ن😐💔

اما حس میکنم هنوز باور نکرده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره عزیزم میدونم بدبختی اینه میخوامش ولی درکنارش بااین اخلاقش ارامش ندارم کاش یا درست بشه یا من بتون ...

ایشالله درست میشه غصه نخور

هرچی خیرع 

خدتو بسپار به خدا 

ن بابا بعد ده سال وابستگی چیه دوست داشتنه

آهازود ازدواج کردی پسببین رفتارش خوبه دوسم داره خب فقط شک داره ک میرم با کس دیگه اینا حتی از اول خیل ...

ای وای برامنم همینجوره بخدا تاالانکه ده ساله باهاشم هنوزم گاهی میگه من ازکجا بدونم باکسی نبودی یا ازکجا بدونم خیانت نمیکنی چرا اینجورین واقعا؟

ایشالله درست میشه غصه نخورهرچی خیرع خدتو بسپار به خدا ن بابا بعد ده سال وابستگی چیه دوست داشتنه

اره بخدا دارم دق میکنم خدایی 

ای وای برامنم همینجوره بخدا تاالانکه ده ساله باهاشم هنوزم گاهی میگه من ازکجا بدونم باکسی نبودی یا از ...

وای شوخی می‌کنی.من خیلی دوسش دارم 😑

بنظرت ازدواج نکنم باهاش