2777
2789
عزیزم من اینم پرسیدم ج نگرفتم ازدواجم چه زمانیه؟اول حرف اسمیش چیه؟قیافه و هیکلش چطوره؟مردونه و ۴ شون ...

فعلا ن حس میکنم ی سری مشکلات ‌موانع هست طول می‌کشه حل شده

شاید تا یکسال دیگه به امید خدا شد

و حس میکنم توی اسمش صدردرصد م هست

و اینکه وضع مالی خوبی داره چهره هم به نسبت خوبه یعنی به دلت میشینه

و اینکه حس میکنم 

ارع هیکلش خوبه و اینکه حس میکنم اول وارد رابطه می‌شید بعد میاد خاستگاری چون ی حس وابستگی و دوست داشتن عمیقی حس میکنم بینتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من اینم پرسیدم ج نگرفتم ازدواجم چه زمانیه؟اول حرف اسمیش چیه؟قیافه و هیکلش چطوره؟مردونه و ۴ شون ...

حس میکنم دوتا یا سه تا بچه داری

یکیش دختر هست حتما

و اینکه شغل هم فکر میکنم آزاد باشه ولی وضع مالی خوبی دارع

نمی‌دونم انگاری از عذاب کشیدنت لذت میبرنخصومت دارن انگاری

قشنگم میشه بگی علت خصومتشون چیه 

هرچی به ذهنت میرسه بوس بهت

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
دقیقامن خودم خرابش کردمنظرت درباره خودم چیه

می‌دونم

نظر خاصی ندارم

بنظرم یکخوردع سعی کن رو اخلاقت کار کنی

روابطتت سر همین خراب میشه

مشکل خدمم همینه خیلی حساسم

فعلا ن حس میکنم ی سری مشکلات ‌موانع هست طول می‌کشه حل شدهشاید تا یکسال دیگه به امید خدا شدو حس میکنم ...

جون بابا😂

شغلش و نمیدونی؟

همه حس ششما میگن هم امسال فرهنگیان قبول میشم هم ازدواج می کنم😂 اصلا مگه میشه دانشجو معلم شی ازدواج نکنی 🤣🤣

ولی من آدم مذهبی هستم و اصلا اهل دوس پسر ... اینا نیستم این برام عجیبه که گفتی وارد رابطه میشیم😄😄