2777
2789
عنوان

شده سرما بخورین خوب نشین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 28 پست
نهاصن قرص ندارمفقط چن تا شربت سرفه برون کلد و برم هگزین و دکسترومتورفانبا آزیترومایسین

امتحان کن 

دخترم پارسال اونقدر سرفه می‌کرد یک لحظه آروم نمیشد این قرص دکتر داد من خودمم میخوردم شبا قبل خواب 

آب روی آتیش بود

از من ۸ ماه طول کشید 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم یک یا دوسالش بود. از اول مهر سرما خورد تا اخرای فروردین مریض بود

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 

منم پارسال تا یه ماه درگیر سرفه و اینا بودم اسیر بودما

فکرکنم سه نوع شربت عوض کردم پودر به روتارا هم میخوردم مایعاتم تاااا دلت بخواد. ولی موقع خواب نمیذاشت بخوابم تا اینکه یکی از دوستای خونوادگیمون که متخصص داخلیه گفت شربت دکسترومتورفان بخور اگه بعد دوهفته خوب نشدی بیا پیشم چکاپ. این واسم مث آب روی آتیش بود ظرف دو سه روز راحت شدم

برا اینکه ویروس گرفتی، ورداشتی ازیترومایسین خوردی؟انتی بیوتیک چه ارتباطی به ویروس داره😐💔

گلوم درد میکنه

ولی دکتر درمانگاه دادش

بی نسخه نگرفتم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
برا اینکه ویروس گرفتی، ورداشتی ازیترومایسین خوردی؟انتی بیوتیک چه ارتباطی به ویروس داره😐💔

معمولا واسه عفونت ریه میخورن 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

یک قاشق عسل بهمراه یک قاشق زردچوبه رو مخلوط کن تا خمیر بشه شیر رو گرم گن بعد که جوشید به ای تر کیب اضافه کن و هم بزن روی لیوان نعلبکی بذار تا دم بکشه پنج تا ده دقیقه بخور اگه خوب شدی بیا بگو خیلی رو سرفه اثر میذاره 

امیدوارم به مواد ترکیب حساس نباشی اگه مواد ترکیب برات مضر نبود امتحان کن این ترکیب تو کافه هم سرو میشه

* خدا  آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕