2777
2789
بوی پول

😂😂😂😂😂😂 بازم که بوی پول خورده به دماغت اینورا افتابی شدی

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من ان شاا... بعد دوران عادت ماهانه ام میخوام چله بگیرم، امکانش هست شما برام نایب شوید.

پست هاتون را خوندم حس خوبی گرفتن، قلب پاکی دارید.

دوست دارم کسی ک نایب ام میشه آدم خوب و معتقدی باشه.

عزیزم من ان شاا... بعد دوران عادت ماهانه ام میخوام چله بگیرم، امکانش هست شما برام نایب شوید.پست هاتو ...

سلام هما جان ممنون عزیزم 

الهی بحق حضرت فاطمه س بتوتیم در این راه ثابت قدم باشیم  قلب خودتون پر از پاکی و نوره شک نددشته باشید تداوند همه ی شیعیان رو دوست دارا و در آغوش گرفته گاهی غافلیم اما خداوند مهربانتر 

چله نائب نمیخواد گلم و ارزشش موقعی بیشتره که خود فرد بخونه گناهان صغیره نکنید ان شاءالله نماز اول وقت بخونید صلاح باشه خداوند روا میکنه حاجتتون رو اگر هم نه بهترشو بهتون‌میده.

بنده واقعیتش اصلا وقت ندارم کلاس و درس و بحث وخیلی سرم شلوغه عذر میخوام 😘🙏🏻

الهی یه حق امام العصر و زمان عج هر جی زودتر حاجت دلت رو بگیری  حرم حضرت معصومه س و مسجد جمکران برم به یادت نماز میخونم دعا میکنم 🌺🌺🌺🌺🌺

همسایه کریمه اهل بیت ع.