2777
2789

فکرکنم فقط منم هیچ کدوم این بوها ک میگیدو دوس ندارم

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بوی ادکلن پدرم خیلی دوست داشتم 

اما بعد از فوتش دیگه....  

کاربر قدیم هستماااا☺️💕 پروردگارا شکرت برای هر چیزی که ندادی و دادی و قراره بدی 🥰 بیاید بهم حــس خـ‍ـوب هدیه کنیم 

بوی بنزین. لاک . بارون. خاک. گل رز. شامپو بچه از اون خرسیا. نوزاد. کتاب نو. بوی مدرسه .  بوی غذای عروسی. 

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 

بوی دودی که از اگزوز مینیبوس میاد خیلی دوست دارم.

بوی پخت نون وقتی نونوایی ها دارن نون  پخت میکنن مخصوصا وقتی هوا سرده بوش میپیچه 

بوی خزه هایی که تو جنگل وقتی میریم اون بوهای خزه ها و برگهای رو زمینه

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

تو ناامیدی میبینم چقدر زندگی قشنگی داره مرسی اسی بابت این تاپیک پر حس خوبت

فدا مدا 

الهی همیشه همه لبشون خندون و دلشون شاد باشه 😊🙏🏻 همیشه توکل بر خدا کنید باقی رو ولش 

خدا هنوز زنده است

همسایه کریمه اهل بیت ع.

بوی حرم امام حسین، میگن صبحای زود اگه برید حرم بوی سیب میاد

من که تا به حال قسمتم نبوده کربلا برم

کسی تجربشو داره؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
پس چی دوسداری؟؟🤗یه جیزی بگو دیگه

گفتم کههه 

فقط بوی شوهرم

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

بوی حرم امام حسین، میگن صبحای زود اگه برید حرم بوی سیب میادمن که تا به حال قسمتم نبوده کربلا برم کسی ...

من کربلا رفتم ساعت  سه شب رفتم تا صبح اونجا بودم دقت نکردم  شایدم میومد من نفهمیدم

همسایه کریمه اهل بیت ع.