2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بشینم تو خونه بخونم برا امتحانای خردادو نمونه دولتی اماده شم

امتحان نمونه دولتی چرا حالا؟؟؟؟مگه قبل از دهم نباید آزمون میدادی

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

مامانم میخاد بگه مخاییم بریم شهرستان اونجا مدرسه نیست ک ببریم ثبت نام فقط برا اردیبهشت خرداد میارمش

نمیدونم آخه همکلاسی منم میخواست دیگه نیاد مدرسه تو خونه درست بخونه مامان باباشم اومدن مدرسه قبول نکردن حالا تو شانستو امتحان کن شاید احازه دادن 

درخت ها به تبر ها اعتماد دارند چون فکر میکنند دسته ی تبرها از خودشان است :)
دروس تخصصی رو‌چجوری یاد میگیریسطحت رو‌چجوری میسنجی

یسری کتابا خریدم مثلا شیمی خیلی خوبه کلن بارکد داره و توضیحات مخصوص مدارس غیر انتفاعی هست توش توصیح ذو میخونی نفهمیدی بارکدشو میزنی فیلمشو مبینی انقد بهتر از معلم یاد میده میخام فیزیک زیست و ریاضیش هم بخرم

نمیدونم آخه همکلاسی منم میخواست دیگه نیاد مدرسه تو خونه درست بخونه مامان باباشم اومدن مدرسه قبول نکر ...

چی گفتن؟ 

گفتن میخاد تو خونه بمونه بخونه؟ 

مال من مامانم میخاد بگه مخاییم بریم شهرستان

یسری کتابا خریدم مثلا شیمی خیلی خوبه کلن بارکد داره و توضیحات مخصوص مدارس غیر انتفاعی هست توش توصیح ...

خوبه 

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤