2777
2789
ببین از الان که دهمی نری مدرسه کم کم خسته میشی از درس خوندن هنوز ۳ سال مونده قطعا تو خونه موندن افسر ...

میخام فقط امسال  نرم بشینم برا امتحان تکمیل ضرفیت نمونه دولتی قبول شم نهاینا برم اونجا هرچی باشه تدریسش نسبت به مدرسه عادی بهتره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازمون تیمز همون آزمون عادی مدرسه هست کلاس چهارم و کلاس هشتم که آزمون میدن تو مدارس نمره هارو مقایس ...

اتفاقا من این ازمونو تو کشور جزو برترا بودم منو هم دعوت کردن به انجمن نخبگان چند تا هم ازمون تو دانشاه تهران ازم گرفتن

اره خب همینکه توانایی تحمل حرفای مخالفت رو نداری معلومه نمیشه به تفاهم رسید.

بله من اصلا نمیتونم بپذیرم کسی که شرایط منو نداشته بخواد ااظحار نظر کنه
ببخشید باز من اشتباه کردم یکم تند رفتم چون بعضی کاربرا میرن رو اعصاب ادم

من کامنت های شمارو باید بهتون بگم ولی ما تو تهران هستیم که کلی امکانات هست و حداقل یه خیابون یدونه ی ...

بخدا همینه ناهارشون به صفه صبحونشون به صفه چایی میارن بیکسویت میارن سر کلذس کوفت کنن انگار مطب دکتره بعد هیچی حالیشون نیست

اسی با همین کتابها بشین درستو بخون،مدرسه هم برو

انشالله موفق باشی عزیزم

دختر من کلاس دهم هست رشته ریاضی

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

مدرسه چیکارس برو ایشالا موفق باشی عزیزم هنریادبگیر پول دربیار ازدواج عالی کن بزرگ که شدی عشق وحال کن اگه الان یچی یادگرفتی وقتی ۲۵ ۳۰سالت شد میشی استاد و درامدعالی هم داره

اتفاقا من این ازمونو تو کشور جزو برترا بودم منو هم دعوت کردن به انجمن نخبگان چند تا هم ازمون تو دانش ...

😁🤩

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰