2777
2789
عنوان

امتحانای دی و خیلی بد دادممممم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 27 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا امتحانات دی ک تاثیری نداره

ولی کاش میخوندی ک تلنبار نشن رو هم،حداقل این امتحانا یه مرور میشد برات

عب نداره بعد امتحانات سعی کن تا قبل نهاییا چن بار بخونیشون نزاری واسه فرجه

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

خیلیییی ولی خودمم کم کاری اصلا حال و حوصله هیچیو ندارممم😭وای

نمیدونم مشکل جیه که بخواهن لاهنمایی کنم ولی گوشیو خیلی کم استقاده کن و برنامه ریزی کن و از برنامه های کوتاه شروع کن مطمئن باش اگه با برنامه بخونی جمع میشه همه‌ی کم کاری هات

کاریه که شده حالا نهایت چند تا فحش و بد و بیراهه ولی اگه ببینه تو داری جدی میخونی اونم نرم میشه واقع ...

من خیلی ادم اینجوری ام که الان دیگه دیر شدهه 

وای بازم همه تلاشمو میکنم 

یعنی اگه روزی دوازده ساعت بخونم از الان رتبم سه چهار هزار میشه؟

یه چیزایی ام خوندم

حالا امتحانات دی ک تاثیری ندارهولی کاش میخوندی ک تلنبار نشن رو هم،حداقل این امتحانا یه مرور میشد برا ...

عمومیارو خوب خوندما ولی من هرچی میخونم سر جلسه یادم میره 

از این به بعد باید همیشه بخونم و مرور کنم که یادم بمونه

من خیلی ادم اینجوری ام که الان دیگه دیر شدهه وای بازم همه تلاشمو میکنم یعنی اگه روزی دوازده ساعت بخو ...

نه کمال‌گرایی رو بذار کنار درست میشه میتونی..

اره جمع میشه ولی نمیتونی با ۱۲ستعت شروع کنی..

با ۳ساعت شروع کن هی کم گم افزایشش بده..

عمومیارو خوب خوندما ولی من هرچی میخونم سر جلسه یادم میره از این به بعد باید همیشه بخونم و مرور کنم ک ...

اره ،مشکل منم اینه ک سر امتحان حواس پرتم میام خونه تازه میفهمم چیارو اشتبا نوشتم درحالی ک عین چی میشینم میخونم

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

نه کمال‌گرایی رو بذار کنار درست میشه میتونی..اره جمع میشه ولی نمیتونی با ۱۲ستعت شروع کنی..با ۳ساعت ش ...

من همین الانم روزی پنج شش ساعتو میخونم ولی کیفیت نداره درس خوندنم 

من همین الانم روزی پنج شش ساعتو میخونم ولی کیفیت نداره درس خوندنم

برای عجین میگم ساعت مطالعه کم اما با کیفیتگوشی رو بذار کنار

پارت های مطالعه زو کوتاه کن

برای خود تشویقی بذار

یه رفیق یا گسی  رو پیدا کن

یا خودم که بهت انگیز بده و حمایتت کنه از لحاظ روحی

یا مشاور بگیر اگه موقعیت رو داری 

گذارش کار بنویس هرشب

برنامه ریزی داشته باش و کیفیتت رو درست کن

برای عجین میگم ساعت مطالعه کم اما با کیفیتگوشی رو بذار کنارپارت های مطالعه زو کوتاه کنبرای خود تشویق ...

مرسی که راهنمایی کردی♥️

من الان دارم نگا میکنم هیچ کنکورو جدی نگرفتم از این جا به بعد همه تلاشمو میکنم خداکنه جواب بده

مرسی که راهنمایی کردی♥️من الان دارم نگا میکنم هیچ کنکورو جدی نگرفتم از این جا به بعد همه تلاشمو میکن ...

افرین مطمئن باش جواب میده فقط وسط زاه جا نزن و برنامه ریزی و هدف داشته با مطمئن باش میتونی