منو چی میگی .من حتی از بارداری هم میترسم .ماه قبل پریودم عقب افتاد داشتم سکته میکردم میگفتم اگه حامله باشم چی کنم . فقط دنبال سقط بودم . ار تصور اینکه یچیزی تو شکمم تکون بخوره وحشت دارم .
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سخت و دردناک بودنش نمیترسم . کلا از بچه دار شدن بدم میاد . اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام یعنی چی که یه موجود زنده توی شکمم هی بزرگ و بزرگ تر بشه . تکون بخوره لگد بزنه . چجوری میگن حس شیرینیه ؟ من تجربه نکردم و نخواهم کرد اصلا دوس ندارم
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
کلا خیلی میترسم استرس شدیدی هم دارم بیشتر از این میترسم اصلا حالم خوب نیس
ببین عزیزم ترس از زایمان طبیعی هست همه معمولا می ترسن ولی شما که می گی زیاد می ترسی سعی کن به خودت روحیه بدی اگر می تونی برو بیرون جایی برو که حالت بهتر میشه به جنبه های مثبت فکر کن وبع از همه دعا کن دعا کردن وانرژی مثبت دادن به کائنات حالتو بهتر می کنه وبعد سعی کن زیاد بهش فکر نکنی