2777
2789
عنوان

عزیزان دلم که ناراحتی قلبی دارید

297 بازدید | 41 پست

می‌دونم شاید خیلی نتونید پیش خانواده ابرازش کنید چون نمی‌شه هربار که حالتون رو می‌پرسن بگید خوب نیستید؛ 

می‌دونم شرایط این روزها اضطراب شدیدی رو بهتون تحمیل می‌کنه و هزینه دارو و دکتر و اسکن ها انقد بالاست که نمی‌شه هربار حالتون شد مراجعه کنید؛ 

می‌دونم چیزیه که شاید خیلی به چشم نیاد اما خیلی آزاردهنده‌ست حتی اگر خفیف باشه  

آلودگی هوا و ویروس‌های این چند وقت هم بیشتر اذیتتون می‌کنه؛ 

اما مراقب خودتون باشید ❤️ 

خودتون هوای خودتونو داشته باشید؛ 

فشار کاریتون رو کم کنید؛ بیشتر استراحت کنید 

شاید ی سری اجتناب کردن ها مثل مصرف نکردن قهوه براتون خیلی سخت باشه اما سعی کنید این چیزها رو جایگزین کنید؛ 

اضطرابتون رو کنترل کنید و از فضای پر تنش تا حد امکان دور باشید؛ 

ی آدم امن رو کنار خودتون داشته باشید که بتونید درمورد حالتون باهاش صحبت کنید؛ 

و بدونید که درک می‌شید❤️❤️ 

و این قسمت رو خطاب به عزیزانی می‌گم که مشکلات دریچه میترال دارن و تا میان ابرازش کنن با جمله «اکثر خانوما دارن! غر نزن» مواجه می‌شن؛ باید بگم با ی سرچ کوچیک و تحقیق متوجه می‌شید که فقط دو و سه درصد (!) خانم ها بهش مبتلان؛ نه اکثریت.. پس لازمه که مراقب خودتون باشید❤️ 

نوار بهداشتی معطر دیگه چه کوفتیه؟!انگار وسط جنگ تیر خوردی؛ یکی بیاد گلاب بپاشه روت😂 می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@shiva4422    

@97mamanmatin    

@mitra25710    

@_golnaz_    

@svi_m    

نوار بهداشتی معطر دیگه چه کوفتیه؟!انگار وسط جنگ تیر خوردی؛ یکی بیاد گلاب بپاشه روت😂 می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 
علائم مشکل دریچه میترال چیه؟

تو نت سرچ کنید عزیزم هرچیزی رو جزء دلایلش میاره مثل درد و تپش 

اما باید اکو کنید 

من قلبم درد میکرد ی ۷ روز پیش رفتم دکتر اکو و نوار قلب گرفت گفت مشکلی نداری اما دردش نمیدونم واسه چی ...

احتمالا مال اعصاب باشه 

گفت استرس زیاد داریالبته خودم حس نمیکنم ولی نمیدونم

بهتون آرامبخش ندادن؟ 

فق قرص پروپرانولول ۱۰ داد گفت بعد صبحونه بخور

ده خیلی ضعیفه 

اگر گفتن علائمتون برای اضطرابه مراجعه کنید به متخصص همون 

ده خیلی ضعیفه اگر گفتن علائمتون برای اضطرابه مراجعه کنید به متخصص همون

من یه ۲ ماه پیش یهو افتادم بیهوش شدم 

رفتم دکتر مغز و اعصاب گفتم فیت یا فید یادم نیس دقیق داری

بعد دارو داد خوردیم و تموم شد

چن وقت پیش ی دکتر طب سوزنی بهم گفت برو قلبتو نشون بده بعد منم چون قلبم یکم درد میکرد گفتم برم 

اونجا اکو و نوار قلب گرفت اینو گفت

سوال رزمی داشتید بپرسید🌹

من یه ۲ ماه پیش یهو افتادم بیهوش شدم رفتم دکتر مغز و اعصاب گفتم فیت یا فید یادم نیس دقیق داریبعد دار ...

فیت همون عدم خون‌رسانی کافی به مغزه... می‌تونه برای استرس و اینا هم باشه 

دکتری که برای قلب پیششون رفتید کاردرست بودن؟ نوار و اکو سالم بود؟ 

فیت همون عدم خون‌رسانی کافی به مغزه... می‌تونه برای استرس و اینا هم باشه دکتری که برای قلب پیششون رف ...

متخصص قلب بود 

آره گفت مشکلی نداره

سوال رزمی داشتید بپرسید🌹

متخصص قلب بود آره گفت مشکلی نداره

پس به روان شناس و روانپزشک هم مراجعه کنید که اگر بابت اضطراب هست رفع بشه