2777
2789
عنوان

هرکس به بچش ویتامین دی میده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 23 پست
سللم عزیزم خوبینمثدا از چه لحاظ بهتر شد؟چه تاثیری داشت؟

سلام قشنگم 

پسر من از شدت کمبود ویتامین دی دچار نرمی استخوان شده بود و ساق پای داشت قوس برمی داشت ،اما یه مدت که مصرف کرد کاملا تغییر کرد و درست شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام قشنگم پسر من از شدت کمبود ویتامین دی دچار نرمی استخوان شده بود و ساق پای داشت قوس برمی داشت ،ام ...

منم اچچصلا هیچ ویتامینی به دخترم نمیدم خیلی عذاب وجدان دارم

میرم دکتر بهش میده چیزای خیلی خوب و گرون ولی بعد چند روز یادم میره

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

هفته یی دو سی سی میدادی ؟تاچند وقت دادی عزیزم ؟یادته ویتامین دی شون چند بود ؟

من چندماه دادم چون نارس بود آزمایش ندادم برای ویتامین دی دکتر خودش تجویز کرد چون زود دنیا اومده بود اره هفته ایی میشد دو سی سی

منم اچچصلا هیچ ویتامینی به دخترم نمیدم خیلی عذاب وجدان دارممیرم دکتر بهش میده چیزای خیلی خوب و گرون ...

منم همینجورم اما وقتی دیدم پاهاش داره قوس پیدا می‌کنه سفت و سخت چسبیدم بهش