2777
2789
عنوان

دخترای مجرد انتخابتون کدومه

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 41 پست

ادم عاقل دومی رو انتخاب می‌کنه ولی‌ درصورتیکه که پسره پرنسس نباشه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اولی چون تلاش کنه میتونه دوتا bmw بگیره  ولی دومی از دستش بده همون پرایدم نمیتونه بگیره😁

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولی چون تلاش کنه میتونه دوتا bmw بگیره ولی دومی از دستش بده همون پرایدم نمیتونه بگیره😁

ولی اینجا ایرانه نهایت تلاشت از ۲۰۶ بشه ۲۰۷

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

پسری که با زحمت خودش ۲۰۶ خریده کسی که بخواد یروزی یکیو بگیره میخواد خرج خونه زندگیشم بازم از باباش بگیره پسری ک باز زحمت خودش به کوچیکترین جاهم برسه می ارزه به صدتا پسری که ماشینا میلیاردی زیر پاشونه

به نظرم طبق این ملاک نمیشه نظر داده 

شاید یه نفر باباش واسش خونه و ماشین خریده باشه 

ولی خودش هم آدم با عرضه ای باشه 

الان به خاطر شرایط اقتصادی خیلی جوونا نیاز به حمایت دارن 

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی اینجا ایرانه نهایت تلاشت از ۲۰۶ بشه ۲۰۷

خدا بزرگه ،خیلیا تونستن و خریدن 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

چون من سطح مالی مون وسبک زندگیمون  در حد بابا پولدار ها نیست نه درکشون میکنم نه اونا منو درک میکنن بجاش کسی که خودش زحمت کشیده چیزی رو بدست اورده رو خوب درک میکنم اونا هم میتونن منو درک کنن .پس بهتره من اولی رو انتخاب کنم درک کردن یه رکن مهمه تو زندگی متاهلی