2777
2789
عنوان

دروغ نگم گاهی به بچه سومم فکر می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 125 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظر من واقعا زندگی برای یک زن در عین مادر بودن تعریف های دیگه ایم داره    جالب نیست که یک خانوم بخش زیادی از زندگیش رو در حال بچه داری کردن باشه     هر چیز به اندازش خوبه     بچه وقت آدمو میگیره و مانعی جلوی خیلی از کارهاست    به جای بچه داری به نظرم کاش به پیشرفت بیشتر زندگیت فکر کنی      چی از این دنیا میخوای؟    به اون برس 

البته یکم شما فلسفیش کردی 

همه مواردی که گفتی یا تغییر در تصمیمت به خاطر شرایطت بوده یا نداشتن احتیاط جلوگیری در نزدیکی حتی اگه کامل نبوده باشه 

مثلا کسی که میخواهد واقعا و سرسختانه مهاجرت کنه تمام زندگیش و رها میکنه فقط میچسبه به مورد مهاجرت و درس و زبان و اپلای 

بچه سوم هم تصمیم خودته ... ولی تعادل هم در نظر بگیر 

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
والا دو ساعت طومار نوشتی ولی حتی یک دلیلم برای اوردن بچه ی سوم نداشتی😐😑

عزیزم دلایل زیاده قابل بازگو کردن تو سایت نیست یعنی اون فلسفه رو نمیشه در قالب جملات قابل فهم برای همه تو این سایت محدود بیان کرد ...بیشتر سو تفاهم ایجاد می کنه گفتنش و من دوست ندارم تاپیک به حاشیه بره و دردسر ایجاد کنه..

اگر شما روبه رو نشسته بودی و یک ساعت وقت داشتیم در موردش حرف بزنیم حتما دلایلم رو واضح و سلسله وار توضیح میدادم

البته یکم شما فلسفیش کردی همه مواردی که گفتی یا تغییر در تصمیمت به خاطر شرایطت بوده یا نداشتن احتیاط ...

نه منم خیلی اتفاقای اینجوری افتاده تو زندگیم که خودم توش نقشی ندارم به شدت باهاش موافقم