2777
2789
قطعا کسی ک عاشقمه اون بهتر حمایت میکنه و مبتونم تحت نظرم داشته باشمشبزرگترین ارزوت؟

داشتن یه آدمی که مطمئن باشم به هیچ وجه حاضر به از دس دادنم نیس

خیلی خوبه اینجوری اصلا ادم کیف میکنه😄

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا حالا شده دلت برا خودت بسوزه؟کی؟وقتی که هیچکدوم از کسایی که ادعا میکردن کنارمن نموندن و من فهمیدم ...

اره ، وقتی قلبم شکسته بود از یه سری حرفا اما اون افرادی که باعثش بودن اصلا نفهمیدن قلبم شکسته 🥀

دوباره دوباره بپرس 

یه راز کوچیک بگو که جمعش کردی کسی نفهمید خرابکاریتو

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

اره ، وقتی قلبم شکسته بود از یه سری حرفا اما اون افرادی که باعثش بودن اصلا نفهمیدن قلبم شکسته 🥀دوبا ...

عزیزم..

قرمه سبزی یا پیتزا؟😁

داشتم غذا درست میکردم حواسم پرت شد آب خورشت ته کشید دوباره آب زدم درس شد😂

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»

بزرگترین ارزوم به جایی برسم لبخند پدرم و مادرم رو ببینم و بهم افتخار کنننظرت راجب ازدواج؟

ازدواج خوبه اگ کنار طرف احساس امنیت و ارامش کنی

دوس داری تا ۱۰ سال دیگه به چیا برسی

عزیزم..قرمه سبزی یا پیتزا؟😁داشتم غذا درست میکردم حواسم پرت شد آب خورشت ته کشید دوباره آب زدم درس شد ...

حقیقت بستگی داره به مدل پختشون پیتزا کمتر میخورم برای همین عطش بیشتری دارم ولی اگه قرمه سبزی خوب باشه در حالت کلی اون

ای کلک🤭🤭

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر