2777
2789
عنوان

مامانم از صبح تا شب بهم میگه زشتی بی ارزشی

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 30 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند سالته؟!بهترین راهش استقلالهبکن از اون خونه

این کارا چیه یاد بچه مردم میدی خانواده اش هرچی بدم باشن آخرش از هزارتا دوست خوب بهترن 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام ❤️❤️ سادات طباطبایی ام ❤️❤️

مامان منم وقتی یکی ازم تعریف میکنه میگه دخترت چقدر خوشگله میگه این کجاش قشنگه منو خورد میکنه 

یا مثلا میگه رلت چرا اینقدر دوست داره از چی تو خوشش اومده 

میگه این همه دختر قشنگ و بهتر از تو هست چرا تو رو دوس داره

عزیزم درباره والدین نابالغ هیجانی حتما مطالعه کن.

انقدر بهم گفته بی ارزشی...هیچ جا احساس ارزشمند بودن ندارم...همیشه همه جا خودمو کم میبینم...اعتماد ب نفسم صفره

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅
این کارا چیه یاد بچه مردم میدی خانواده اش هرچی بدم باشن آخرش از هزارتا دوست خوب بهترن

مگه میگم برو تو خیابون دوست پیدا کن؟!

مثل همه جای دنیا باید درس بخونه سر کار بره دستش تو جیب خودش باشه

و خونواده ایی که سمی عه و آسیب داره رو از دور برا خودش حفظ کنه

اینطثری فقط آسیب میبینه

الان بگم برو با اولین خاستگارت ازدواج کن و جیره خور و تو سری خورش باش پس فردام هم خودتو بدبخت کن هم بچتو خوشتون میاد نه؟؟

مگه میگم برو تو خیابون دوست پیدا کن؟!مثل همه جای دنیا باید درس بخونه سر کار بره دستش تو جیب خودش باش ...

عزیزم شاید سنش در حدی نباشه که بتونه مستقل زندگی کنه 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام ❤️❤️ سادات طباطبایی ام ❤️❤️

هروقت اینجوری گفت بهش بگو ژنه دیگه به خودت رفتم پس به کی رفتم

دو بار که بگی دفعه سوم ساکت میشه

تو روی اینجور پدر و مادرا اگه ساکت و مظلوم باشی بدتر میشن دو بار که جوابشونو بدی میفهمن

خودتو نزن به مظلومی جوابشو بده تا دفعه بعدی نگه