2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه بگیری؟؟

یه شرایط خاص داره معاف میشی 

فکر کنم خودت بدونی 

مثلا چشمت خیلی ضعیف باشه یا کف پات صاف باشه یا اضافه وزن شدید داشته باشی یا سرپرست خانواده باشی یا بچه شهید و جانباز باشی و و و 

یه شرایط خاص داره معاف میشی فکر کنم خودت بدونی مثلا چشمت خیلی ضعیف باشه یا کف پات صاف باشه یا اضافه ...

پدرم اوضاع مالی خوبی نداره خرج خونرو من میدم مامانم مریضی روانی داره تک فرزندم کسیم نیست بهشون برسه من برم میترسم سختی بکشن

اینجا جاش نبود ولی از زبون شوهرم جوابتونو میدم همسرم همیشه میگه فقط اوایلش سخت بود ولی سربازی باعث شد مرد بشم خیلی چیزا اونجا یاد گرفتم و تحملم خیلی بالاتر رفت ، از کمرویی و بی دست و پا بودن هم در اومدم ، راستم میگه برادرشوهرم معاف شده ولی عین بچه خونگیا میمونه 

من قبل سربازی شوهرمم دیده بودم خیلی فرق کرده اگه تونستی معاف از رزم بگیر ولی حتما برو که نه تنها رو شخصیتت بلکه توی جامعه هم به دردت میخوره 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

اینجا جاش نبود ولی از زبون شوهرم جوابتونو میدم همسرم همیشه میگه فقط اوایلش سخت بود ولی سربازی باعث ش ...

میدونم ولی خرجی خونرو من میدم بابام بیکار هست سنشم بالاست تک فرزندم هستم میترسم برم سختی بکشن 

میدونم ولی خرجی خونرو من میدم بابام بیکار هست سنشم بالاست تک فرزندم هستم میترسم برم سختی بکشن

با این شرایط میتونید معافیت بگیرید 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚