2777
2789
عنوان

زندگی رویاییتون چیه کیا جهانگردی دوس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 32 پست

مشغله ذهنیم خیلی زیاده ...خیلی برای رویا پردازی تایم ندارم

اما 

دوست دارم یه لندکروز مدلv8  داشته باشم 

دوست دارم برم دبی یه بار 

دوست دارم برم کنسرت نانسی 

دوست دارم کلوزد روم داشته باشم پر از لباس و کیف و کفش 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرکس ی علاقه ای داره

میدونم من برای خودم گفتم🥲

کلا جاهای مذهبی خیلی دوس دارم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
دلم دریا میخواد فقط🤣پولدار شم سالی چندین بار کربلا میرم اصلا حیف نیس ادم کربلا رو ول کنه جای دیگه ب ...

مگه خشک نیست کربلا؟

من نرفتم ولی تو عکسا دیدم همش خاک خشکه

یعنی جای خوش آب و هوا به نظر نمیاد آدم دلش بخواد هی بره

مگه خشک نیست کربلا؟من نرفتم ولی تو عکسا دیدم همش خاک خشکهیعنی جای خوش آب و هوا به نظر نمیاد آدم دلش ...

مگه بخاطر اب میرم عزیزم؟

گفتم دریا دلم میخواد و هم کربلا... منظورمو اشتباه متوجه شدی

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
آها فک کردم واسه دریا میرید

نه عزیز

واقعااا؟؟خوشبحاالت. تا حالا کدوم کشورا رفتی یکم تعریف کن

چین،تایلند،مالدیو،اندونزی،مالزی،سنگاپور،ویتنام،فیلیپین،کره جنوبی،ترکیه،گرجستان،امارات،عمان،روسیه،ایتالیا،فرانسه،اسپانیا،آفریقای جنوبی

مقاصد بعدیمم کنیا،برزیل و ژاپنه.البته ژاپن برای ویزا اقدام کردم یکبار ریجکت شد

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end