2777
2789
عنوان

چرا انقدر یه سری دخترا منتظرن دوست پسرشون بیاد خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 52 پست
خب باید بیاد دیگهوالا منم حوصلم سر رفته بود آخریاشدلم رابطه میخواسدلم خونه خودمو میخواسعلاف نیستیم ک ...

وقتی پسر دلش نمیخواد مگه زوره 

کسی که میخواد رابطه ش صد در صد به ازدواج ختم بشه باید سنتی جلو بره به نظرم 

وگرنه تو بقیه رابطه ها ادم باید از مسیر لذت ببره نه دنبال خواستگاری باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون توی فرهنگ مضخرف ما دختر بیچاره اگر کسی رو بخواد نمیتونه خواستگاری کنه، نمیتونه انتخاب کنه، همیشه حق انتخاب با پسر

دختر همیشه باید منتظر باشه تا انتخاب بشه

حتی اگر فرد موردنظرش رو هم پیدا کنه

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

خب ببین نمیشه با یه پسری همینطوری بره تو رابطه بعد یهو ازش بخواد هدفمند بشه شاید پسره نخواد هدف مند ...

من منظورم اوایل رابطه نیس ولی بعد شیش ماه کاملا مشخص میشه طرف آدم تو هس یا نه اون ک صد درصدم بخوای متوجه شی تا زیر یه سقف نری معلوم نمیشه حتی اگ ده سالم دوست باشی کسی که تو آشنا و فامیل پسر هم سطح‌خودش نیست چاره ای جز آشنایی با غریبه نداره پس هر دوستی ای نباید به این معنا باشه ک چون غریبه ایم پس نیت جدی ای نباید وجود داشته باشه

حالا اینکه خیلی بخوان اصرار کنن بهش زشته ولی دختر حق داره تو رابطه ی هدف دار باشه نه ک بخواد ازش سو ...

خوب چرا پسر نمیکه تو رابطه ازم سواستفاده میشه ؟

به هر حال هر دو وقت و انرژی میزارن 

چرا فقط دختر باید ضربه پذیر باشه ؟

چون پسرا میگن قصدمون ازدواجه و خانوم خودمی و از این چرت و پرتا

عزیزم اخه انقدر یه سری دخترا دنبال ازدواجن که پسرا واسه رابطه باهاشون دروغ میگن

بعد مگه دختر بچه ست که گول بخوره اگه قصد صد در صده باید اول خواستگاری کنه بعد رابطه 

اگه هم اول با هم وارد رابطه میشن پس این احتمال همیشه هست که کات کنن

اتفاقا دختر باید همیشه بگه نه من تا تو رو نشناسم نمیخوامت فعلا نیا خواستگاریم هنوز نشناختمت هنوز مطمئن نیستم و … اتفاقا پسرا اینطور بیشتر ترغیب میشن بعدم الکی خودشونو دست بالا نمیگیرن

من منظورم اوایل رابطه نیس ولی بعد شیش ماه کاملا مشخص میشه طرف آدم تو هس یا نه اون ک صد درصدم بخوای م ...

بعد شیش ماه اگه واقعا دختره خیلی ازدواجیه و دید پسره قصدش جدی نیست باید کات کنه نه اینکه هی منتظر باشه پسره بیاد بگیرتش 

خوب چرا پسر نمیکه تو رابطه ازم سواستفاده میشه ؟به هر حال هر دو وقت و انرژی میزارن چرا فقط دختر باید ...

چون احساسات توش غالبه

بعد هم کسی که بخواد رابطه برقرار کنه برا کات کردن میدونه نباید وابسته شه 

وقتی پسر دلش نمیخواد مگه زوره کسی که میخواد رابطه ش صد در صد به ازدواج ختم بشه باید سنتی جلو بره به ...

تا یه سنی آدم حوصله مسیر و لذت بردنو داره

بعدش دیگه دلت میخواد رسمی بشه

بعدم وقتی خود پسر از اول به اسم ازدواج اومده جلو طبیعیه دختر هم توقع داشته باشه

همسر منم اون موقع که ۲۰ سالم بود گف ازدواج کنیم

منم منتظر بودم خلاصه😂

خداییش دیگه بعد ۲ سال و خورده ای آدم کار جدیدی نداره بکنه

باید تکلیف روشن شه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
خوب چرا پسر نمیکه تو رابطه ازم سواستفاده میشه ؟به هر حال هر دو وقت و انرژی میزارن چرا فقط دختر باید ...

منم با این فکر که دخترا خودشونو قربانی نشون میدن و فکر میکنن یه رابطه ی تموم شده به ضررشون بوده خیلی مخالفم 

تو فرهنگ ما دخترا خودشون رو مدام زجر دیده و قربانی نشون میدن مردا هم پررو میشن