2777
2789
عنوان

هرچه میخواهد دل تنگت بگو♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 38 پست
وقتی حرف میزنم باهاش میگه درست میگی و موافقم بعدش محکم که باهاش حرف میزنم میبینم حرفاش بعضی جاها عین ...

دیگه هم خودت داری میبینی هم ما داریم میگیم . اینا قدرت تصمیم گیری ندارن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه بگی چیکارکردی خوب شد؟

5 سال 3 بار تا پای طلاق رفتم MS گرفتم . خون به جیگرم شد اصن نفهمیدم زندگی و عشق یعنی چی بارآخر گفتم یا تموم میکنم یا زندگیمو درست میکنم کلی باهاش حرف زدم کلی مشاوره رفتیم . قانون تعیین کردیم یواش یواش هی رفیقش شدم چیزایی که باب میلم نبود رو نمیگفتم با دوستاش سفر میرفت تشویق میکردم اصن دیر میومد گیر نمیدادم(چون میدونستم واقعا هیچ کار بدی نمیکنه) هرجا ذوق میکرد حتی به دروغ باهاش ذوق میکردم . اصلا دیگه از خانوادش گله نکردم گفتم فقط میخوام عین یه مرد واقعی حامی باشی جونمم برات میدم . جوری با هم خوب شدیم که 2 ساله کلا با خانوادش رابطه نداریم بدون اینکه من کلمه ای حرف زده باشم

دیگه هم خودت داری میبینی هم ما داریم میگیم . اینا قدرت تصمیم گیری ندارن

بهش میگم مامانت اینجوریه میگه آره این اخلاقا رو داره ولی  زندگی ما خودمون دو نفریم 

ولب بعدش فهمیدم حتی حرفایی که بهش زدم و گفت مامانم روش حساسیت داره حسابی بهمش ریخت و ناراحتش کرد

5 سال 3 بار تا پای طلاق رفتم MS گرفتم . خون به جیگرم شد اصن نفهمیدم زندگی و عشق یعنی چی بارآخر گفتم ...

ممنون

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
بهش میگم مامانت اینجوریه میگه آره این اخلاقا رو داره ولی زندگی ما خودمون دو نفریم ولب بعدش فهمیدم ح ...

آره مال ما هم همین بود اینا از خوشدون هیییییچ اختیاری ندارن شوهر من حتی میزان خونریزی رابطه اول رو هم گفته بود . خود دانی عزیزم . خودتو برای روزهای پر از حسرت آماده کن چند سالته

5 سال 3 بار تا پای طلاق رفتم MS گرفتم . خون به جیگرم شد اصن نفهمیدم زندگی و عشق یعنی چی بارآخر گفتم ...

وایی عزیزم چقدر ناراحت شدم برات ان شاالله روی خوش زندگی رو از این به بعد ببینی و آرامش همراه زندگیت باشه.

خودش مخالف بود با خانواده؟

من تازه نمیدونم داره ظاهرسازی میکنه جلو من که با خانوادم فرق دارم  یا واقعا باهاشون مخالفه