2777
2789
عنوان

بچه پنج ماهمو…

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 49 پست

آفریت از بین همه بلاهایی که سرت اومد زورت به یه بچه بی پناه و بی دفاع رسید 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دیگه اینکارو نکن اون بچه نمیفهمه خیلی کوچولوعه تاپیکتم ببند الان با خاک یکسانت میکنن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

فقط اونایی ک میگن پیش میاد! خواهشا اپن مایند بازی درنیازین تو این ی مورد ..نوزاد جای زدن داره اخه! خودتو بزن ب در و دیوار چکار ب اون داری

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

فرض کن تو گشنه باشی یعنی داری تلف میشی از گشنگی نتونی برداری یه چیزی بخوری

ولی شوهرت سرپا هستش بهش میگی غذا رو بده به من

اونم چون تو محل کار مشکل پیدا کرده هصبانیه و بیاد بزنه دم گوش ات و سرت داد بزنه

حس ات چیه نسبت به شوهرت

دقیقا این برای تو و بچه ات اتفاق افتاده

میدونم خسته ای عصبی هستی درکت میکنم من از تو بدترم ولی همین که پشیمون شدی دیگه تکرار نکن

بچه دار شدی از ادمی ک واسه غذا بهونه میگیره و دعوا میکنه؟شما ک تحمل نداشتی اینارو کنترل کنی چرا بچه دار شدی؟گناه اون طفلی چیه؟؟؟

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط اونایی ک میگن پیش میاد! خواهشا اپن مایند بازی درنیازین تو این ی مورد ..نوزاد جای زدن داره اخه! خ ...

هیچ وقت قضاوت نکنین من کسی بودم که خواهرشوهرمو بخاطر اینکه بچه ۱۰سالشو کتک زد دعوا کردم ولی خودم الان انقد اعصابم ضعیف شده نتونستم یه لحظه نفهمیدم چی شد .افسردگی بعد زایمان این چیزا حالیش نیس

راهنمایی میخوام نه تشویق و توهین

آخه نمیتونیم راهنماییت کنیم یعنی چیزی نیست که درست بشه ففط باید دیگه تکرارس نکنی

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

هیچ وقت قضاوت نکنین من کسی بودم که خواهرشوهرمو بخاطر اینکه بچه ۱۰سالشو کتک زد دعوا کردم ولی خودم الا ...

قضاوت چی اخه...بچه ده ساله با نوزاد خیلی فرق داره...کار اونم زشته ولی زدن نوزاد هیچچچچ توجیحی نداره ن افسردگی ن عصبانیت هیییچچچچ توجیحی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
فقط اونایی ک میگن پیش میاد! خواهشا اپن مایند بازی درنیازین تو این ی مورد ..نوزاد جای زدن داره اخه! خ ...

تا چهل روز نوزاد هست 

بچه پنج ماه ک نوزاد نبست

ولی کلا بچه رو نباید زد

حتی آدم بزرگ هم نباید زد زدن چیه بابا مگه حیوون هستیم همه مون

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر