2777
2789
عنوان

بچه پنج ماهمو…

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 49 پست

بزنی و داد بزنی که آروم نمیشه ،شاید دل درد داره یا مریضه ،چه زندگی سختی کار خونه ،کار بیرون،بچه داری باهم خیلی سخته .مرخصی بگیر .به شوهرت بگو بچه مریض شده آروم نمیگیره غذا از بیرون بگیر .مدیریت بحران کن .اگه شوهرت هم نمی فهمه که بشین براش قشنگ توضیح بده شرایط رو و بگو بهم استرس نده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه بعد از زایمان اعصابشون ضعیف میشه دلیل نمیشه بچه رو بزنی. اگه نمیتونستی نگه داری نمی زاییدی. بچه من مریض بود تا ۶ ماهگی شب تا صبح جیغ میزد، شرایط خونوادمم بد بود افسردگی داشتم، یه بار صدامو بالا نبردم. پس بیخود نگو قضاوت نکنین جای من نیستین. برو خودتو درمان کن 

افتخار نکردم احتیاج به راهنمایی دارم تادفعه بعد این موضوع پیش نیاد شماهم فکر نکن خودت هرکار اشتباهی ...

راهنمایی نداره که، اگه نمیتونی مدیریت کنی تا وقتی بچه ت از آب و گل دربیاد سر کار نرو. و ناهارتو به موقع نپزی با شوهرت دعوا کنی خیلی خیلی بهتر از اینه که سر بچه خالی کنی