2777
2789
عنوان

تقلب تو دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 47 پست
مراقبا بد نیستن . شانس بد ما بازرس حراست داریم یهویی میاد بالای سرت بدون هیچ سرصدایی دیروز چهار نفرو ...

واسه ما که خیلی مراقبای گیری هستن 

نمیذارن تکون بخوری از جات 

گوشاتو هم میگردن ایرپاد نباشه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نوت بود؟ کاش یکم اصرار میکردی تشکیل پرونده ندن، منو یه بار ایرپادمو گرفتن ، نشستم گریه کردم گفتم ترو ...

اینی که منو گرفت از خود کمیته بود خیلی سختگیر بود اصلا قبول نمیکرد حرفمو گفت خودم دیدمت داری تقلب میکنی برگه تقلببم گرفت بی پدر 

اینی که منو گرفت از خود کمیته بود خیلی سختگیر بود اصلا قبول نمیکرد حرفمو گفت خودم دیدمت داری تقلب می ...

کاش میخوردی برگه رو:)😂، بیخیالش پیش میاد ،بهرحال تقلب هم برای دانشجوعه

امروز امتحان داشتی؟من این آزمونه که میگی نمی‌دونم چی چیه ولی فک نکنم به آسونی رد بشن ازت من برگمو ان ...

نه دیروز داشتم فقط برگه ورود به جلساتمو گرفت برای اطلاعاتم گفت میفرستم کمیته

کاش میخوردی برگه رو:)😂، بیخیالش پیش میاد ،بهرحال تقلب هم برای دانشجوعه

نمیشدبخورم  دوتا بود بعد اون تقلب هارو زودتر از من برداشت چون نمیدونم چجوری بالای سرم سبز شد واز کیف مدادیم برداشت 

ازاد

امیدوارم از هم دانشگاهیای من نباشی ک امروز ت قانون مجازات تقلب برده بودن ازشون گرفتن بعد الان استاد گفته نباید دیگ قانون مجازات بیارید 

اگ از اونایی لعنت آمون بر تو🤣🤣🤣

امسال دانشگاه آزاد راجب تقلب ی سری مجازاتهای عجیب غریب ردیف کرده بود احتمال داره ت کارنامت25صدم بزنن

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
امیدوارم از هم دانشگاهیای من نباشی ک امروز ت قانون مجازات تقلب برده بودن ازشون گرفتن بعد الان استاد ...

نه من این درسو پاس کردم خیلی وقته ترم اخرم تقلبمو تو برگه نوشته بودم نه تو کتاب قانون

نگفتی چجوری استاد واسطه شد که بهش زنگ بزنم واسطه بشه

اون اصلا منو نمی شناخت دید دارم با آموزش دعوا میکنم اومد 

بابا خب زنگ بزن شرح ماجرا بده ببینه چیکار از دستش بر میاد

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
من خودم همین امروز ازم تقلب گرفتن درسمو افتادم شیشتا امتحان دارم این هفته پایانترمم تو برگه کارت ورو ...

گفتن از درس محروم نمیشی فقط شاید برام ۲۵ صدم بزنن ومعدلم خیلی میاد پایین

فکر کنم سخت نمیگیرنیبار تو امتحان تغلب های دختره افتاد مراقب تغلب هاشو گرفت با اخم رفت کاریش نکرد

کاش مراقب منو میگرفت . بازرس حراست گرفت خیلی جدی وبد اخلاق کلا کارش تقلب گرفتنه