2777
2789
عنوان

پسر پنج سال کوچیکتر از خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 36 پست
من همیشه آرایش میکنم خیلی هم به خودم میرسم ربطی به آرایش نداره بنظرم سن و سالمن دو تا خواهر دارم از ...

حتما خیلی بیبی فیسی 

منم یکی از دوستام مشکل شمارو داره قیافش کمتر میزنه و هر کی میاد سراغش ازش کوچکتره

خدایا شکرت ...  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط میدونم ۵ سال خانم بزرگتر باشه اشتباه محضه برا ازدواج 

چون زن زودتر شکسته میشه بارداری و زایمان داره زودتر میوفته 

بهد کلا خانما عاقل ترن نسبت ب پسر همسن خودشون چ برسه پسر کوچک تر باشه اذیت میشی

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۵ سال خیلی زیاده پسرای ۵ سال کوچیکتر از خودت واقعا رو مخن عقلشون کمه با بچه بازیاشون ادمو میکشن پایی ...

در ضمن حس کردم به خاطر پولشه که بیشتر دو دل شدی بعد یه مدت خودت میبینی حس مرد بودن ازش نمیگیری تو نیاز به یه مرد عاقل و بالغ داری ولی از پارتنرت حس پسرخاله کوچیکتر از خودتو میگیری انگار طرف همبازی بچگیاته میدونی چی‌میگم ؟ 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

اسی اطراف مام یکی اینجوری بود اونا الان ی پسر بچه دارن چون توی ی شهر دیگ زندگی میکنن نمیدونم چطور زندگیشون از فامیلای دور هست 

ولی بنظرم قبول نکنی بهتره بازم خودت میدونی 

انشالله هر چی به صلاحته همون بشه 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝  

دوستان اینم بگید نظرتون چیه راجب پسری ک یه سال از خودت کوچیک تر باشه و نسبت ب همه اونایی ک از خودت بزرگترن و حتی اطرافیان هم عقل و شعورش بیشتره و خیلی کاری و زرنگه قد و هیکلشم از من خیلی بزرگ تره؟؟؟ من بیشتر خواستگارام خیلی از خودم بزرگ تر بودن اصلا نخواستم ک از قبول کنم ولی این چون همسن خودمه و بیشتر همو میفهمیم و اینکه باهم دوستیم فعلا 

من شوهرم یسال ازم کوچکتره واقعا معضله الان بعد دوسال یکم بهتر شده بهش امیدوار شدم که شاید خوب بشه از نظر فکری هم خیلی ازهم دور نبودیم ولی رفتاراش بچگانه بود و منو بشدت اذبت میکرد بچگانه منظورم هام و نپخته س مثل یه مرد رفتار نمیکرد حامی نیست خیلی انگار نمیشه خیلی بهش تکیه کرد اینا خیلی مهمن من یه چیز بهش میگم میگه نمیذاره پای اینکه زن و شوهریم باهم همفکری میکنیم فک میکنه چون من بزرگترم میخام بهش دستور بدم و عمدا گوش نمی‌ده به ایناش دقت کن قیافه که همه فک میکنن نوزده سالمه اونم بهش ۲۶اینا میخوره