2777
2789
عنوان

نامادری یه پسر سه سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 37 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرامش چی خودم تو اون خونه آرامش ندارم باهام نمیسازه فحش میده موهامو می‌کشه ولی من نمیتونم سربچه مردم ...

بچه سه ساله چه فحشی بلده 

اون بچه تقصیری نداره چیزایی که دیده رو داره تقلید میکنه 

حتما مامان و باباش دعوا زیاد میکردن بچه اینجوری شده 

ولی لطفا عزیزم تو بهش محبت کن آرومش کن بخدا بعدا میبینی چقدر خوب میشه 

تازه تو زندگی هم نتیجه کاراتو میبینی و خدا کلی بهت ثواب میده 

از اول قرار بود با مادر شوهرم باشه نه من

ببین همینه هرساله که بزرگتر میشن خیلی بهتر میشه پس منم همینجوری بود الان پنج سالش داره میشه به نظرم خیلی بهتر شده هرچند هنوز هم هرکس میبینه میگه خیلی شلوغه ولی نسبت به قبل بهتر شده توام یکم صبور باش به این فکرکن که بچس نمی‌فهمه دست خودش نیست

آرامش چی خودم تو اون خونه آرامش ندارم باهام نمیسازه فحش میده موهامو می‌کشه ولی من نمیتونم سربچه مردم ...

همشون همینن پسر من یکدفعه با لبه موبایل چنان کوبید تو سرم گفتم بیهوش شدم بخدا آنقدر میزد یه مدت منو الان آدم شده دیگه نمیزنه😂

اسی خیلییییییی حواست باشه . تو الان یه امانت پاک دستته‌ . 

میتونی با خدا معامله کنی. تو این بچه رو دوست داشته باش و محبتش کن. ۳ ماه نشده این بچه رام و خام تو میشه. 

اولشم گفتی روزا پیش شما. 

شبا پیش مادر شوهر. 

پس مسئولیت حرفتو بپذیر.‌هر چند سخته

خیلی سخته. خیلی سخت. اما تو میتونی عزیزم. 

اگه بنا به هر دلیلی روح و روان این بچه اسیب دید

اگه این بچه در اینده قاتل شد پدر و مادرش و شما به یه اندازه شریکین. 

اگه این بچه عاقبتش خوب شد تمام ثواب و برکتش برای شماست.‌

نذر بچه ایندت و عاقبت خودت کن. بگو ای خدا من صبوری میکنم تو هم این بچه رو اروم کن و محبتمونو مادر و فرزندی کن. 

دلت بسوزه براش اون طفلک فقط ۳ سالشه

تصور کن بچه داری و ۳ سالشه و خودت دور از جون دیگه نیستی... چه انتظاری از اون زن برای فرزندت داری؟ 

همونو برای این بچه انجام بده.‌

به امام حسین بگو من این سه ساله بدتر از یتیمو به نیت سه ساله یتیم شما محبت و بزرگ میکنم شما برام جبران کن. 

تجربه نشون داده این بچه ها بزرگ میشن خیلی بهتر از فرزند خود ادم جبران میکنن برای نامادری و بیشتر هواشو دارن.