2777
2789

بچه ای که خرکار براش کنید باز یه چیز دیگه میبینه دست کسی باز اونو میخواد 

دختر ۱۰ ساله ام اکثر کارایی که واسش میکنیم رو قبول نداره بعد تا دوستاش یه چیز جدید داشتن احساس کمبود میکنه و میگه چرا برام اینکارو نمیکنید 

نمونه کوچیکش تولد پارسال براش گرفتم فقط ۶تومن هزینه شد با اقوام و بچه های اقوام   هدیه هم دوچرخه دادم بهش شام و تولد بود

به غیر اینکه هرسال خودمون براش خانوادگی کوچیک میگیریم  

امسال رفته تولد دوستش اومده خونه ناراحت چرا من حق ندارم تولدی با دوستام داشته باشم هیچ وقت برام تولد نمیگیرید دوستم فلان کرد تولدش بهمان کرد خوشبحالش 

منم عصبی شدم گفتم قرار نیست ما از بقیه تقلید کنیم هرکس هرطور دوست داره میگیره و شما هم پارسال تولد بزرگ داشتی امسال دیگه قرار نیست تولد بزرگ بگیریم 

قهر کرد و جیق   داد رفت تو اتاقش 

برا خرید و باقی چیزاشم اینطوره هم حسادت میکنه هم هرکاری براش میکنیم به چشم نمیاره

لطفا راهنمایی کنید 

اونایی هم که میخوان بگن چرا بچه اوردی لطفا نگن فقط راهنمایی میخوام و براش خیلی خرج میکنیم و با نون خشک بزرگ نشده

بنظرم عالی برخورد کردی باهاش 

تربیت خیلی مهمه 

بچه‌ها رو باید قانع و منطقی بار آورد 

اگر قرار باشه همه چیز در اختیار داشته باشن پس کی یادبگیرن تلاش و

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای وای وای تک به تک جمله هات فقط نشونه از روش تربیت اشتباه داشت و بس . توی نوجوونی و بدترین موقع به فکر افتادی .دیره ولی بازم از هیچی بهتره ولی با یه مشاور مطرح کن تا راه حل اصولی بگیری . 

فقط بدون از حرفا و کنایه های بچه ات نترس هیچ خبری نیست . خیلی نازشو کشیدی امکانات دادی نتیجه شده این ‌ نه نشنیده نداری نکشیده  صبر نکرده برای به دست اوردن چیزی برای به دست اوردن چیزی تلاش نکرده . نتیجه همه اینا بچه طلبکار و ناسپاسه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
حتی ثروت مندها هم همینجوری الکی پول نمیریزن تو دست وبال بچه و برای بچه برنامه دارن

ما معمولی هستیم 

برا یه تولد واقعیتش دستم نمیره خیلی خرج کنم 

اما حالا مشکلم این حسادت و حس کمبود بچمه 

اصلن خوبیهایی رو که بهش میکنم فراموش میکنه کوچکترین چیزی دید دست دوستاش حس میکنه خودش فقیر ونداره 

وای وای وای تک به تک جمله هات فقط نشونه از روش تربیت اشتباه داشت و بس . توی نوجوونی و بدترین موقع به ...

از کوچیکیش هنینطور بود و من سعی کردم کنترل کنم 

اما هیچ وقت این حسش کنار نمیره 

خب اونطور که من از متن متوجه شدم مشکل دختر شما پول و تجملات مثلا اون تولد نیست ، میگه میخوام یه تولد ...

ولی مطمنم براش بگیرم باز میره سراغ گزینه بعدی 

چون همیشه همینطوره 

تا به یک خواسته اش رسید فرداش یه طلب جدید میاد تو دلش و واسش بهانه میگیره 

میشه خودت راهنماییم کنی باه طلبکاره صبرشم کمه

باشه من چیزی که بلدم بهت میگم ولی بدون من مشاور حرفه ای نیستم . 

اول که از قیل و قالش نترس و با این روش به نتیجه دلخواهش نرسه که دیگه هیچی . 

دوم این که پول توجیبی ماهیانه به شدت بچه رو متوقع میکنه نباید یه مقدار دقیق پول هی بهش داده بشه 

سوم این که ما کارها و هزینه ها رو چند دسته میکنیم . بعضی چیزا وظیفه هست درس خوندن مرتب کردن اتاقش این چیزا. برای وظیقه هیچ وقت وعده نده جایزه و پول  نده . وظیفه وظیفه هست . ولی اگر کاری کرد که نفعش به جمع میرسه جارو کشید ظرف شست . گردگیری کرد اشپزی کرد . روی اینا یتونی مانور بدی . مثلا جایزه بدی بهش . یا پول بهش بدی چیزی که میخواد بخره . 

خرجای بچه هم چند مدله یه سری چیزا نیاز صد درصدش هست اون وطیفه ما هست بدیم . مثلا شهریه مدرسه پول خوراکیش . کرایه اگر جایی میره . اینا وظیفه ما هست مثلا نمیگیم ظرف بشور تا بهت پول برای تغذیه بدم یا نمیگیم جارو بزن تا بهت غذا بدم بخوری ولی بعضی خرجا اضافه هست کادوی تولد دوستش نت اضافه چیزای فانتزی اینا رو میتونی  باهاش طی کنی مثلا جارو بزن ۲ گیگ نت میخرم برات یا مثلا ظرفا رو امروز بشور ۲۰۰ تومن میدم برای دوستت خرید کن . 

اگر بتونی با روشای دیگه تشویقش کنی به همکاری توی کار خونه میتونی مثلا بگی چون اون روز جارو زدی منم اینو که میخوای برات میخرم . 

یه قانون دیگه هم هست وقتی قراره یه چیزی بخریم چند مدله یه وقتی همون لحظه لازم داره مثلا دفترش تموم شده دفتر میخواد پس تا دید میخریم . یه چیزی هست لازم نداره ولی به درد میخوره مثلا یه مداد یا دفتر فانتزی دیده بود و نبودش واجب نیست . اینو میگیم یکم صبر کن بعد تر میخریم . با بهانه مختلف مثلا میگیم صبر کن پرس و جو کنم شاید مدل بهتر یا قیمت ارزون تر گیر بیاد و بعد یه مدت براش میخریم . بعضی چیزا یا خیلی خاصه یا خوبه باشه ولی نباشه هم چیزی نمیشه . اینا رو از زیر زبونش میکشیم توی مناسبتا کادو بهش میدیم اینجوری هم صبر کرده هم گیرش اومده ‌ توی خرید کردن هم با سوال پرسیدن ذهنشو به این سمت می بریم که یاد بگیره هدفمند پول خرج کنه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ولی مطمنم براش بگیرم باز میره سراغ گزینه بعدی چون همیشه همینطوره تا به یک خواسته اش رسید فرداش یه طل ...

واقعیتش من خودمم همسن دختر شما بودم اعتماد به نفسم پایین بود و فکر میکردم همه بهتر از ما هستن چه سبک زندگی چه از لحاظ مالی! ولی خب وقتی می دیدم مامانم با این مدل حرفا عصبانی و ناراحت میشد دیگه چیزی نمیگفتم ، یه بار هم تو مغازه بودیم به مامانم گفتم شیرینی بخره اما اون گفت نه زیاد خوب نیست و این حرفا ، منم گفتم خب فقط یه ذره بخر، نمیدونم اون روز عصبانی بود یا هرچی اما به خاطر اینکه من گفتم یه ذره ، بهش برخورد و بلند جلوی همه گفت یعنی چی یه ذره؟! و آبرومونو بردی و این حرفا ! و از اون روز من دیگه دیگه هیچی ازشون نخواستم! گذاشتم خودشون برام بگیرن ، البته نیازی به برخورد تا این حد جدی نیست ولی یکم که از شما جدیت و ناراحتی ببینه دیگه انقدر بهانه نمیگیره  

نمیدونم والا فک میکنم شخصیت هر بچه ای فرق میکنه دختر من به شدت کم توقعه هیچ وقت چیزی ازمون درخواست ن ...

خدا حفظش کنه 

نه دختر من برعکسه .هم خواسته هاش زیادن هم براشون ناراحته تا بدست نیاورده 

رو همین موبایل که گفتز من مخالفم داشته باشه باز ناراحته جرا پس دوستاش دارن 

موبایل قدیمی خودمو دادمش ولی با نطارت خودم فقط برا نصب بازی باز قبول نداره و میگه واسم نخریدید