2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجور که تو گفتی منم حسودیم شد فکر کن ادم جاریش اینجوری باشه

😂😂😂😂😂واقعا 

من ۴ تا جاریم هیچکدوم درس نخوندن فقط یکیش یا دوتاش دیپلم هستن .

من دارم برا استخدامی دبیری میخونم نمیدونم واکنششون چیه خیلی میترسم چون میدونم زندگیم خیلی دگرگون میشه چون شوهرم آدم دهن بین و بدرد نخوری ه .

تا حالا برا جاریم آنقدری دعوا وبحث کرده باهام ک حالم ازش بهم میخوره

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    

چ خوب حسودی چی ب نظرم رو توانایی خودتون کار کنید عزیز دلم حسادت شاید بهت اسیب بزنه اما کمکی مطمئنا نمیکنه!!!

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

بچه دارن یکدونه پسر دقیقا به مامانش رفته همین قدر درس خونه داداشم ۳۵ زن داداشم یک سال کوچیک تره

احسنت الهی خوشبخت بشن .

ولی اصولا زیاد بها نده و زیاد تعریف و تمجید نکن جلوش یا جلو بقیه 

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    
مردش یا داداشت حمایتش میکنه چون اون زنم پولو میاره برا همون خونهحسودی نمیکردم از خوشبختی شون حالم خو ...

خب داداشمم کم ازش نداره داداشم هم خونه داره هم ماشین داره همم کارآموز وکالته 

بچه دارن یکدونه پسر دقیقا به مامانش رفته همین قدر درس خونه داداشم ۳۵ زن داداشم یک سال کوچیک تره

وایییی یع سوال مهممممم

زن داداشت بزرگتر از داداشت دیده میشه؟؟؟؟

منو رلم همسنیم تنها دلیل مخالفت خانواده م اینه که همسنیم من زود پیر میشم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
خب داداشمم کم ازش نداره داداشم هم خونه داره هم ماشین داره همم کارآموز وکالته

موفق باشن خوشخبت ترین بمونن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
احسنت الهی خوشبخت بشن .ولی اصولا زیاد بها نده و زیاد تعریف و تمجید نکن جلوش یا جلو بقیه

خواهر شوهر اصیلی هستی😐😂

وایییی یع سوال مهمممممزن داداشت بزرگتر از داداشت دیده میشه؟؟؟؟منو رلم همسنیم تنها دلیل مخالفت خانواد ...

نه عزیزم دیگ بستگی به مرد هم داره الان داداشم خیلی خوب ذرک می‌کنه زنشو تازه به من میگه گاهی برو فلان خوراکی رو ببر سرکار 🤧

نه عزیزم دیگ بستگی به مرد هم داره الان داداشم خیلی خوب ذرک می‌کنه زنشو تازه به من میگه گاهی برو فلان ...

میدونم چون زایمان کردن پرسیدم که خانم افتاده تر شدن؟یا همسن دیده میشن همون